SEGRE

Confirmen la tornada del Monegros Desert Festival el 2020

L’última edició va tenir lloc el 2014 i la del 2015 es va cancel·lar per problemes d’ubicació

Una edició del Monegros Desert Festival

Confirmen la tornada del Monegros Desert Festival el 2020Amado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Monegros Desert Festival torna el 2020. Així ho va confirmar ahir el director d’aquest destacat festival de música electrònica, Joaquín Cabós, que va assenyalar que el format serà “pràcticament el mateix que el de l’última edició”. I és que aquesta mítica cita de l’estiu aragonès està sense celebrar-se des del 2015 quan, de manera inesperada, l’esdeveniment va ser cancel·lat per un litigi amb els propietaris dels terrenys en els quals té lloc.

“El plet el vam solucionar aquell mateix any però ja era massa tard de cara a la venda d’entrades”, va assenyalar Cabós, que també va puntualitzar que els organitzadors de l’edició de l’any que ve seran la família Arnau, propietaris de la discoteca La Florida de Fraga i d’El Row de Barcelona.

Tal com va explicar Cabós, el principal canvi és que el festival se celebrarà a l’agost, i no al juliol com a fins al 2014. Així, la cita serà l’1 d’agost a les dos del migdia. Seguiran aquest moment més de vint hores de música electrònica sense interrupció.

“La campanya ha funcionat molt bé i estem molt contents amb la resposta”, va indicar. En aquest sentit, va destacar que el web i les xarxes socials oficials es “van col·lapsar” després de conèixer-se la tornada del festival el 2020. I això que encara no s’ha donat a conèixer cap dels noms que pujaran a l’escenari. “Els artistes encara estan per confirmar i no podem dir res més sobre això”, va concloure Cabós.

tracking