SEGRE

MÚSICA CONCERT

Camela enamora a Lleida

Prop de 3.000 persones van gaudir dissabte a la nit al Pavelló Nou del duo de tecnorumba || Gira estatal del seu disc d’aniversari ‘Rebobinando’

Ángeles i Dioni, el duo Camela, en el concert que van oferir dissabte a la nit a Lleida.

Ángeles i Dioni, el duo Camela, en el concert que van oferir dissabte a la nit a Lleida.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

On n’hi ha hagut, sempre en queda. El grup Camela, ja sigui abans com a trio o actualment com a duo, va demostrar dissabte a la nit a Lleida el seu enorme ganxo popular en el concert que van oferir al Pavelló Nou dels Camps Elisis. Els madrilenys Camela, promotors i precursors de l’estil batejat als anys 90 com tecnorumba, van triar la ciutat de Lleida com una de les parades dins de la seua actual gira estatal de l’àlbum Rebobinando, un treball discogràfic llançat a començaments d’any per commemorar el 25 aniversari de la formació. I el públic de Lleida va respondre, amb prop de 3.000 fans escalfant el recinte.

El grup, convertit en un autèntic fenomen musical i sociològic malgrat no comptar en el principi de la seua carrera amb el suport de la indústria discogràfica, va nàixer a la dècada dels noranta com a trio, però des del 2013 els seus dos components són els cantants i compositors Dionisio Martín i María de los Ángeles Muñoz Dueñas. Acompanyats d’una banda, ambdós artistes van omplir l’escenari del Pavelló Nou en un concert en el qual van repassar bona part dels seus èxits.

S’ha de destacar que des de l’any 1994 Camela ha aconseguit vendre més de 7 milions de discos i protagonitzar més de dos mil concerts. De fet, és el segon grup espanyol amb més vendes en les últimes tres dècades, només superats per La Oreja de Van Gogh. El disc recopilatori amb els seus èxits de 25 anys va sortir publicat el mes de març passat i, en el marc de la seua gira per tot Espanya, l’han presentat ja en concerts al Wizink Center de Madrid i el Sant Jordi Club de Barcelona també amb èxit de públic.

Ángeles i Dioni, el duo Camela, en el concert que van oferir dissabte a la nit a Lleida.

Ángeles i Dioni, el duo Camela, en el concert que van oferir dissabte a la nit a Lleida.MAGDALENA ALTISENT

tracking