SEGRE

MÚSICA GUARDONS

El Cafè del Teatre, de nou nominat en els Premis ARC

Concert al festival Mud el març passat al Cafè del Teatre.

Concert al festival Mud el març passat al Cafè del Teatre.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cafè del Teatre de Lleida va ser nominat ahir en l’edició 2019 dels premis de la Indústria Musical del Directe ARC. Així, la sala lleidatana competirà a la gala del 4 de desembre a Barcelona contra la sales Clap de Mataró, Sidecar de Barcelona i Stroika de Manresa per emportar-se a la fi, després de ser finalista en diverses ocasions, inclosa l’edició de l’any passat, el premi a la Millor Programació en Sala de Concerts.

Els Premis ARC, organitzats per l’Associació de Representants, Productors i Mànagers de Catalunya, reconeixen anualment les millors gires de grups musicals (en diferents categories), així com les programacions musicals d’equipaments, festivals i festes populars, i també el millor mitjà de comunicació o una programació musical concreta.

Entre els 58 nominats d’aquesta dissetena edició, competeixen les bandes Lágrimas de Sangre, Obeses, Pau Vallvé i Pavvla en la categoria a millor gira en sales; i Clara Peya, Joan Dausà, Judit Nedderman i Love of Lesbian en la de teatres i auditoris. En qualitat de millor gira internacional, els candidats són Rosalía, Bad Gyal, Andrea Motis i Las Migas.

Val a recordar que l’any passat el lleidatà El Petit de Cal Eril es va emportar el reconeixement en la categoria de millor gira en teatres i auditoris.

tracking