SEGRE

MÚSICA RETORN

Richie Hawtin i Kalkbrenner, estrelles del festival Monegros

L’esdeveniment d’electrònica, que tornarà a l’agost, ja ha venut 13.000 entrades

El Monegros Desert Festival es va celebrar per última vegada l’estiu del 2014.

El Monegros Desert Festival es va celebrar per última vegada l’estiu del 2014.MONEGROS DESERT FESTIVAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Monegros Desert Festival, que tornarà l’1 d’agost del 2020 en aquest àrid paratge entre Candasnos i Fraga després de cancel·lar-se el 2015 (vegeu el desglossament), va confirmar ahir en xarxes socials els quatre primers artistes dels més de cinquanta que hi ha previstos per aquesta vint-i-unena edició. Entre ells, dos DJ i compositors reconeguts internacionalment com són el britanicocanadenc Richie Hawtin i l’alemany Paul Kalkbrenner, màxims exponents de l’estil techno. Aquests dos noms se sumen així a les també revelades actuacions d’Amelie Lens, una de les grans estrelles del techno belga; i del duo madrileny Natos y Waor, primers representants del hip-hop estatal a la clàssica cita del desert aragonès, que es va celebrar per primera vegada el 1994.

El festival, que havia venut fins ahir al matí un total de 13.000 entrades sense encara conèixer-se cap dels artistes, va oferir al revelar les actuacions 5.000 nous tiquets a un preu de 67,26 euros. Aquestes entrades se sumen així a les 5.000 que el certamen va oferir per 56,05 euros a la prevenda del passat 15 d’octubre, esgotades en tan sols tres hores; i a les 7.000 de la primera ronda oficial, que es van començar a vendre el 30 d’octubre per 59,68 € i es van acabar al cap de tan sols un dia. Els interessats poden adquirir-les a través del web monegrosfestival.com (al tancament ahir a la nit d’aquest diari encara quedaven tiquets disponibles). El Monegros Desert Festival donarà inici a les 12.00 de l’1 d’agost a més de vint hores de música electrònica sense interrupció i comptarà amb prop de 60 artistes.

Cinc anys sense la calor del desert El Monegros Desert Festival no se celebra des del 2014 quan, de manera inesperada, l’esdeveniment va cancel·lar l’edició del 2015 per un litigi amb els propietaris dels terrenys on té lloc. El plet es va solucionar aquell mateix any però ja era massa tard de cara a la venda d’entrades, va assenyalar Joaquín Cabós, director del festival, fa dos mesos a SEGRE. Així mateix, va puntualitzar que els organitzadors d’aquesta nova edició del Monegros seguiran sent la família Arnau, els propietaris de la discoteca La Florida de Fraga i d’El Row de Barcelona.

tracking