SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES AMATEUR

L'entitat GR3 sorprèn el públic lleidatà amb 'Ai, carai!'

La Mostra ‘Fono’, avui amb ‘Poe’, del Grup d’Assaig La Mercè

Un dels moments de l’espectacle ‘Ai, carai!’, que va tenir lloc ahir al Teatre de l’Escorxador.

Un dels moments de l’espectacle ‘Ai, carai!’, que va tenir lloc ahir al Teatre de l’Escorxador.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat lleidatana GR3 Plataforma Cultural i de Lleure va presentar ahir al Teatre de l’Escorxador de Lleida, en el marc de la Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa, la seua particular versió d’Ai, carai!, del dramaturg barceloní Josep M. Benet i Jornet, davant d’un públic lleidatà que va omplir més de la meitat de la sala 1 del teatre. Aquest espectacle, que es va estrenar el 1989, va tornar ahir a escenificar-se de la mà de Jordi Vivas, Ramon Ivars, Agustí Guasch, Cristina Guallar i Héctor González, que van donar vida a una història protagonitzada per un periodista madur que passa per temps difícils.

Avui els prendrà el relleu al Teatre del Escorxador, també amb motiu de la Mostra, el Grup d’Assaig La Mercè a la mateixa sala 1 i a les 19.00 h (7 euros). Aquesta companyia teatral formada per jubilats i pensionistes dels blocs Joan Carles-la Mercè de Lleida escenificaran Poe, obra en la qual un home visita un amic i la seua exnòvia en una casa on passen coses estranyes.

Grup d’Assaig La Mercè

La Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa Fono s’acomiadarà el cap de setmana que ve amb Gats Ballet, d’Espai Dansa (divendres 13, 20.30 h, 11 euros); Molly Sweeney, de Quarta Paret (dissabte 14, 19.00 i 20.30 h, 9 euros); i Hotel Don Camilo, de Taller de Teatre de Llívia (diumenge 15, 19.00 h, 7 euros).

tracking