SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

The Chemical Brothers, Lana del Rey i Peter Frampton, a Barcelona

Al Sónar, Primavera Sound i Guitar BCN

El guitarrista Peter Frampton.

El guitarrista Peter Frampton.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desembarcament d’estrelles musicals aquest any en diversos festivals a Barcelona. Ahir van coincidir a donar-se a conèixer els caps de cartell del Primavera Sound i les noves figures que se sumen al Sónar i al Guitar BCN amb un bon grapat de pesos pesants de l’escena internacional. Així, el Primavera Sound va anunciar la cantant nord-americana Lana del Rey, la banda de rock The Strokes, el porto-riqueny Bad Bunny, la DJ catalana Bad Gyal o Tyler, The Creator. També va confirmar la presència al certamen que se celebrarà al Parc del Fòrum del 3 al 7 de juny de grups com Massive Attack, Bauhaus, The National, Cigarettes After Sex, Pavement, King Gizzard & The Lizard Wizard i Brockhampton i estrelles com Beck, Iggy Pop i Jeff Mills.

Per la seua part, el Sónar, als recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona del 18 al 20 de juny, va anunciar un cartell amb artistes com The Chemical Brothers, Arca, The Blaze, Richie Hawtin, Carl Cox i Laurent Garnier, entre un centenar d’espectacles, entre els quals el debut en l’electrònica de Maria Arnal i Marcel Bagès. En un altre ordre, el Guitar Bcn 2020 –que se celebra en espais de tota la ciutat al llarg de l’any– també va anunciar la incorporació de Peter Frampton (18 de juny), Vetusta Morla (6, 7 i 8 de març), Pau Vallvé (2 d’abril) i Judith Nedderman (15 de maig).

El Canet Rock també va anunciar Manel, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Lildami i Miki Núñez

Finalment, el Canet Rock, que se celebrarà el 4 de juliol, també va sortir a la palestra anunciant Manel, Els Amics de les Arts (que ahir van revelar el títol del seu pròxim disc, El senyal que esperaves) i Sopa de Cabra, així com Lildami i Miki Núñez, que s’afegiran a les bandes que ja es van confirmar a l’octubre: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman.

El guitarrista Peter Frampton.

El guitarrista Peter Frampton.EFE

tracking