SEGRE

CERTAMEN BENÈFIC

Naix un festival solidari a Alpicat amb accent femení

En benefici d’una cooperativa de dones a Gàmbia || Aquest març amb Tremenda Jauría, Meritxell Gené i El Fill del Mestre

Els madrilenys de Tremenda Jauría són els cap de cartell.

Els madrilenys de Tremenda Jauría són els cap de cartell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música urbana dels madrilenys Tremenda Jauría, el reggae valencià de Candela Roots, el rap de Ponent d’Elane i el son cubanolleidatà de SonSonite –al costat d’Ahyvin Bruno– seran els ritmes protagonistes de la primera edició d’un concert solidari que se celebrarà el 21 de març a La Unió d’Alpicat (21.30 h, 12 €) en suport a l’empoderament de la dona i el seu talent creatiu. Aquest serà el plat fort del nou festival Yaxare Solidar Fest, un certamen multidisciplinari de dos dies que començarà el dissabte 14 de març a les 20.00 h amb els concerts gratuïts dels lleidatans Meritxell Gené, El Fill del Mestre i Txabi Abrego. Mitja hora abans, a les 19.30 h, s’inaugurarà l’exposició d’humor gràfic Dones en moviment.

El dissabte 21 comptarà, a més del múltiple concert liderat per Tremenda Jauría, amb la projecció del documental català Les Resilients, de Cristina Madrid, a les 19.30 h a la sala petita de La Unió.

El festival Yaxare –dona en llengua soninke– està organitzat per l’ONG Alpicat Solidari i compta amb el suport de l’ajuntament del municipi del Segrià. Gran part dels beneficis es destinaran a millorar i reforçar una cooperativa de dones a Gàmbia.

tracking