SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

La cantata 'Carmina Burana' i Bosé, al Jardins de Pedralbes

El festival tindrà trenta actuacions del 3 de juny al 15 de juliol

El cantant i actor espanyol Miguel Bosé actuarà el 14 de juliol al festival barceloní.

El cantant i actor espanyol Miguel Bosé actuarà el 14 de juliol al festival barceloní.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Jardins de Pedralbes de Barcelona va tancar ahir el cartell de la vuitena edició amb les incorporacions de la cantata Carmina Burana, sota la direcció de Maria Rovira (9 de juliol), Nile Rodgers & Chic (13 de juliol) i Miguel Bosé (14 de juliol). El festival donarà el tret de sortida el 3 de juny amb el concert de Sara Baras i es prolongarà fins al 15 de juliol amb artistes de la talla de Loquillo, Raphael, James Blunt, Manel, Gala de Ballet Étoiles de l’Òpera de París, Diego el Cigala, Dido, Patti Smith, Bryan Ferry, Andrés Calamaro, Amaia, Álvaro Soler, Madness, Alan Parsons Live Project, LP, Juanes, Mónica Naranjo o Crowded House. En total, una trentena de concerts pels quals ja s’han venut 34.000 entrades, un ritme “rècord”, segons va comunicar el festival.

Respecte a les últimes incorporacions, Carmina Burana, composta per Carl Off entre els anys 1935 i 1936, compta amb ballarins tant locals com internacionals que provenen de la dansa clàssica i contemporània. La secció musical la formen dos pianistes, set percussionistes i diversos cors. Nile Rodgers, amb un ampli llegat com a compositor, productor, arranjador i guitarrista guanyador d’un Grammy, travessa constantment nous terrenys musicals per estendre amb èxit els límits de la música popular.

Per la seua part, Miguel Bosé ha venut més de 35 milions de discos i setanta de les seues cançons han assolit el número 1 a les principals ràdios internacionals.

tracking