SEGRE

DISCOGRÀFIQUES NOVETATS

Nou segell amb accent lleidatà

Crea Music, a Tàrrega, ofereix “acompanyament” complet a músics nous i consolidats || Manu Guix, Elena Gadel i Jofre Bardagí, entre els seus clients

Nou segell amb accent lleidatà

Nou segell amb accent lleidatàSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En qüestió de mesos, Crea Music ha passat de ser un projecte embrionari a fer-se un lloc a Catalunya com a promotora musical. Aquesta empresa d’“acompanyament a artistes”, que compta amb serveis discogràfics, editorials i de management, ha aconseguit tancar en molt poc temps contractes amb músics ja consolidats de la talla de Manu Guix, Elena Gadel, Glaucs, Jofre Bardagí o Roger Argemí, entre molts d’altres. Ara, el seu següent pas és poder treballar amb “artistes de Ponent”. “Encara que evidentment som igual de professionals amb tots els nostres clients, vinguin d’on vinguin, ens faria molta il·lusió ajudar la gent del nostre territori”, va assenyalar ahir a SEGRE el director executiu de Crea Music, el lleidatà Carles Gómez. Per això, tanmateix, és necessari que els músics de Ponent coneguin el seu treball i “què podem oferir-los”, una cosa que de moment “sembla resistir-se’ns”, va afegir Gómez, que compagina les seues tasques com a CEO de l’empresa amb la seua carrera musical al capdavant de la banda Lexu’s (vegeu el desglossament).

Crea Music divideix els seus serveis musicals en tres blocs: discogràfics, editorials i de representació. No obstant, aquests es poden contractar per separat, com en el cas de Manu Guix o Elena Gadel, artistes a qui l’empresa ofereix únicament serveis de mànager.

Malgrat que l’estil musical amb què acostumen a treballar és el pop, Gómez va descartar encasellar-se en un sol gènere i va assenyalar que “el que ens mou són els projectes interessants més enllà del que un practica”. Això sí, “tenim molt clar que cada artista o formació té la seua pròpia personalitat i unes necessitats particulars”, va afegir el lleidatà.

Un projecte liderat pel cantant de la banda Lexu’s Carles Gómez és també el cantant de la banda de pop en català Lexu’s. Aquesta formació de Tàrrega es va donar a conèixer el 2004 amb la publicació de Saps, àlbum amb què el grup va guanyar el Premi Disc Català de l’Any. A aquest el van seguir quatre llargs més: Sent amb mi (2006), La vida perfecta (2008), Per què no es toquen les nostres mans (2012) i 10 anys i una nit (2014). Tot i que per al sisè no hi ha encara cap data, Gómez no va descartar que hi hagi alguna sorpresa en un futur proper.

Nou segell amb accent lleidatà

Nou segell amb accent lleidatàSEGRE

Nou segell amb accent lleidatà

Nou segell amb accent lleidatàSEGRE

tracking