SEGRE

Bad Religion resitua al maig del 2021 la seua gira espanyola

Finalitzarà el dia 22 a Barcelona

Bad Religion resitua al maig del 2021 la seua gira espanyola

Bad Religion resitua al maig del 2021 la seua gira espanyolaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veterana banda nord-americana Bad Religion celebrarà finalment al maig del 2021 els sis concerts espanyols de la gira commemorativa de les seues quatre dècades de carrera que es va veure forçada a posposar aquest any a causa de la pandèmia de coronavirus. Amb engegada a Santiago de Compostel·la el dia 14, el seu periple nacional continuarà el 15 per Madrid (Wizink Center) i, després del seu pas per Lisboa el 16, per Màlaga el 18 (sala París 15), València el 19 (sala Republica), Bilbao el 21 (BEC!) i finalment Barcelona el 22 (Poble Espanyol).

Segons ha precisat la promotora, totes les entrades adquirides per a la gira del 2020 (un 70% de l’aforament d’aquestes 7 ciutats de la península, això és, 18.000 "tiquets") seran totalment vàlides per a les noves dates de 2021.

No obstant això, els qui desitgin el reembors de les mateixes podran requerir-lo des d’aquest dilluns 4 de maig fins el proper 19 de maig a través dels següents mails: devoluciones@gasteizcalling.com (Barcelona, Madrid i Bilbao), devoluciones@hfmncrew.com (Màlaga, València) i info@entradasatualcance.com (Santiago de Compostel·la).

La nota de premsa informa així mateix que, gràcies a "la bona predisposició de totes les bandes d’aquesta inoblidable gira", Bad Religion estaran acompanyats al seu pas per Espanya dels californians Suicidal Tendencies i Pulley, els suecs Millencolin o els catalans Blowfuse.

Si per alguna cosa s’ha caracteritzat Bad Religion al llarg dels seus més de 40 anys de carrera, a més de per anar al davant del hardcore melòdic i facturar grans discos com "Recipe for Hate" (1993) i "Stranger Than Fiction" (1994), és per la seua canviant alineació, amb més d’una dotzena de membres.

Després de publicar el seu seminal debut, "How Coud Hell Be Any Worse?" (1982), la banda ja va estar a punt de desaparèixer per les seues diferències creatives i l’ingrés en rehabilitació del guitarrista Brett Gurewitz. De fet, el grup va arribar a separar-se a mitjans de 1985 després de la sortida del baixista Jay Bentley.

La seua història podria haver acabat allà, però el grup va aconseguir recompondre’s i amb l’entrada de Greg Hetson (procedent de Circle Jerks) van gravar el seu clàssic "Suffer" (1988). Els alts i baixos es van repetir fins la seua entrada al nou segle.

Després d’anys d’estabilitat, les marxes precisament de Hetson el 2013 i del bateria Brooks Wackerman el 2015 van tornar a portar l’ombra sobre Bad Religion.

Tanmateix, el grup es va sobreposar a una nova crisi amb l’entrada del guitarrista Mike Dimkich (procedent de The Cult) i el bateria Jamie Miller, amb els que van publicar el seu últim disc fins la data, "Age Of Unreason" (2019)

tracking