SEGRE

Vetusta Morla llança la cançó 'Los abrazos prohibidos' para lluitar contra el coronavirus

El tema ha comptat amb la participació d’artistes com Joaquín Sabina, Leiva o Dani Martín

Vetusta Morla llança la cançó 'Los abrazos prohibidos' para lluitar contra el coronavirus

Vetusta Morla llança la cançó 'Los abrazos prohibidos' para lluitar contra el coronavirusEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vetusta Morla llança aquest divendres la cançó "Los abrazos prohibidos", un tema inèdit que ha estat gravat amb propòsits solidaris en la lluita contra el coronavirus i que ha comptat amb la participació d’artistes com Joaquín Sabina, Leiva o Dani Martín. La seua oficina ha informat que juntament amb ells també estaran les veus de Christina Rosenvinge, Andrés Suárez, Depedro, Eva Amaral, Ismael Serrano, Iván Ferreiro, Kase.O, Luz Casal, Nacho Vegas, Rozalén, Santi Balmes (Love Of Lesbian) i Xoel López.

La mescla de "Los abrazos prohibidos" porta la firma del prestigiós productor Carlos Raya, que també s’ha unit a la causa benèfica al costat d’altres artistes destacats com Alice Wonder, Maika Makovski, Marwan, així com Carlotta Cosials i Nina de Juan, vocalistes dels grups Hinds i Morgan, respectivament.

Segons la nota de premsa, és una cançó que va nàixer com un sincer homenatge als treballadors de la sanitat pública, pel seu "respecte i dignitat", no només en aquesta crisi.

En el seu honor, Benjamín Prado i Elvira Sastre van iniciar un poema col·lectiu titulat "El vals de los salvavidas", que comptava amb versos de Jorge Drexler i Andrea Valbuena entre d’altres, i del qual ha partit la composició d’aquest tema, amb adaptació del propi Prado i del membre de Vetusta Morla Guille Galván.

Tots els beneficis econòmics que generi, tant editorials com discogràfics, seran donats a perpetuïtat al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), per contribuir en la investigació sobre el coronavirus SARS-CoV-2 que ha causat la pandèmia de la malaltia Covid-19.

Es publicarà juntament amb un vídeo, dirigit per Lek & Chap, protagonitzat per sanitaris i sanitàries reals, en representació de tants altres que han inspirat aquest projecte, gestat per i per a ells.

"Los abrazos prohibidos" no formarà part de l’imminent cinquè disc d’estudi de Vetusta Morla, "MSDL - Cançons dins de cançons, que es publicarà el 22 de maig.

tracking