SEGRE

EDITORIALS ACTIVITATS

L'editorial Fonoll de Juneda ha venut dotze vegades més llibres a la plataforma Adopta una Llibreria

L’editorial de Juneda ha venut dotze vegades més llibres a la plataforma Adopta una Llibreria || Amb més d’una trentena d’establiments ‘apadrinats’

‘Batre records’, d’Anna Sàez.

‘Batre records’, d’Anna Sàez.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Una desena de segells editorials de Catalunya, entre els quals Fonoll de Juneda, donaran per finalitzada demà la campanya online Adopta una Llibreria, que van posar en marxa quinze dies abans de la diada de Sant Jordi com una de les diverses estratègies per mitigar d’alguna manera el tancament del sector per culpa de la crisi sanitària del coronavirus. Un dels responsables d’aquesta editorial lleidatana, Jaume Graus, es va mostrar ahir satisfet d’aquesta iniciativa a la xarxa que “durant el mes d’abril ens va permetre multiplicar fins per dotze les vendes de llibres, sobretot durant les dates més properes a Sant Jordi”. Com a exemple, de l’11 al 19 d’abril van despatxar 731 exemplars i del 20 al 30, uns 600. Abans de la pandèmia, les vendes de llibres al web eren “testimonials”, però ara s’han convertit en significatives. A més, Graus va assenyalar que “prop del 60% han estat vendes de novetats, però un 40% han estat peticions de llibres del fons de la col·lecció”. Entre els títols més sol·licitats, Graus va destacar el llibre d’articles Batre records, de la periodista de SEGRE Anna Sàez, i l’antologia bilingüe en català i anglès de poemes de Màrius Torres Parallel Rivers.

La campanya Adopta una Llibreria permet que l’establiment que triï cada comprador rebi per part de Fonoll un 30 per cent de l’import del llibre. Se n’han beneficiat més d’una trentena de llibreries de Lleida, Mollerussa, Tàrrega, Balaguer, les Borges Blanques o Juneda.

Campanya de lectura #LaCulturaEtCura de Pagès Editors L’editorial lleidatana Pagès Editors posarà en marxa dilluns una campanya, #LaCulturaEtCura, de promoció i foment de la lectura i del llibre en català. Durant els pròxims dos mesos, cada dilluns, l’editorial presentarà a les 12.00 amb un directe a les xarxes les activitats de la setmana, i a les 18.00, un nou directe cada dia amb algun dels més de cinquanta autors participants. D’altra banda, les persones que comprin un mínim de tres llibres de Pagès a la seua llibreria, entraran al sorteig #LaLlibreriaEtCura d’un lot d’exemplars per valor de 80 euros.

‘Batre records’, d’Anna Sàez.

‘Batre records’, d’Anna Sàez.SEGRE

tracking