SEGRE

EQUIPAMENTS ACTIVITATS

CaixaForum i Museu de Lleida reobriran la setmana que ve

Recentment ho ha fet l'Arxiu Històric de Lleida mitjançant cita prèvia

Inauguració el març passat de la mostra amb obres cedides per Antoni Gelonch al Museu de Lleida.

Inauguració el març passat de la mostra amb obres cedides per Antoni Gelonch al Museu de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equipaments del CaixaForum i el Museu de Lleida reobriran les portes al públic la setmana que ve. Concretament, ho faran el dilluns dia 1 de juny i el divendres dia 6 respectivament, i seguint tots els protocols que garanteixen la seguretat sanitària i que inclouen l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic abans d’entrar.

En el cas del centre cultural de la Fundació La Caixa, reprendrà l’activitat amb la inauguració de la mostra Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la Col·lecció de l’Institut Valencià d’Art Modern 1914-1945, que es podrà visitar fins al 10 de gener del 2021. La mostra proposa una nova lectura sobre el desenvolupament dels moviments artístics de les primeres dècades del segle passat, i en subratlla la llibertat, el misteri i la utopia. Com a novetat i de forma excepcional, el centre estarà obert el mes d’agost.

Pel que fa al Museu de Lleida, reobrirà les portes tant de l’exposició permanent com de la mostra d’obres seleccionades de la Col·lecció Gelonch Viladegut, inaugurada dies abans de decretar-se l’estat d’alarma. Es podrà visitar fins a finals d’any. El museu obrirà sense visites guiades ni tallers i només s’hi podrà accedir en grups de convivència. Així mateix, l’entrada serà gratuïta fins al dia 30 de juny.

Per la seua banda, aquesta setmana ha obert al públic l’Arxiu Històric de Lleida. S’ha de destacar que, per poder-hi accedir, és necessari concertar cita prèvia, l’aforament a la sala és limitat a un terç de la capacitat i l’horari és des de les 9.00 fins a les 14.00 hores.

tracking