SEGRE

LLEURE NOVETATS

Tàrrega habilitarà un altre autocine al càmping els dimecres del mes de juliol

S'afegirà al del Pla d'Urgell, per mantenir les projeccions amb mesures sanitàries

El càmping donarà cabuda a entre 150 i 200 cotxes.

El càmping donarà cabuda a entre 150 i 200 cotxes.AJUNTAMENT DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega habilitarà el segon autocine de Catalunya, després que Golmés estrenés aquest dissabte el primer al pàrquing de l’antiga discoteca Big Ben, en una iniciativa conjunta del restaurant Resquitx, Circuit Urgellenc i l’ajuntament d’aquest municipi del Pla (vegeu SEGRE d’ahir).

En el cas de l’autocine Tàrrega, les sessions tindran lloc els dimecres del mes de juliol al càmping municipal. D’aquesta manera, la capital de l’Urgell pretén mantenir les projeccions de pel·lícules a l’aire lliure durant l’estiu, fent-les compatibles amb les mesures sanitàries de prevenció contra la pandèmia.

Cinc pel·lícules destacades de la temporada com ‘Paràsits’, ‘Playmobil’ i ‘La vida sense Sara Amat’

Les sessions es traslladaran del seu escenari habitual, la plaça de les Nacions sense Estat, al càmping, on els espectadors podran gaudir de les projeccions asseguts al seu vehicle particular. Així mateix, es podrà garantir la distància de seguretat entre el públic.

La regidoria de Cultura, impulsora d’aquesta iniciativa, programarà cinc sessions d’autocine tots els dimecres de juliol, a les 22.30 hores i amb entrada gratuïta. L’estrena tindrà lloc l’1 de juliol. El recinte del càmping municipal, que compta amb un total de 135.000 metres quadrats d’extensió, donarà cabuda a entre 150 i 200 cotxes. En els pròxims dies, el consistori preveu deixar a punt les instal·lacions i senyalitzarà les places on se situaran els vehicles.

El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, va assenyalar que “treballem perquè Tàrrega mantingui les sessions de cine com un dels principals al·licients culturals i lúdics de l’estiu”. Així mateix, va destacar que “volem recuperar per al públic les projeccions cinematogràfiques en pantalla gran, una de les activitats que pateixen més severament els efectes de la pandèmia”.

D’altra banda, la selecció de títols respondrà a la voluntat de donar suport al sector de l’audiovisual català, oferint pel·lícules destacades de l’última temporada cinematogràfica com són La vida sense Sara Amat (rodada al Talladell i guanyadora d’un premi Gaudí a la millor banda sonora); 7 raons per fugir (premi Gaudí del públic) i El viatge de Marta (nominada a tres premis Gaudí).

Els altres dos films seran produccions internacionals que s’exhibiran en la versió doblada al català: l’oscaritzada Paràsits, un gran èxit mundial aconseguit des de Corea del Sud; i la cinta d’animació francesa Playmobil: la pel·lícula.

tracking