SEGRE

PATRIMONI CORONAVIRUS

Arriben els primers visitants de Tarragona al romànic de Boí

Reobertura de Santa Eulàlia d'Erill la Vall

Visitants ahir a Santa Eulàlia d’Erill la Vall, tercer temple del romànic de la Vall de Boí a reobrir.

Visitants ahir a Santa Eulàlia d’Erill la Vall, tercer temple del romànic de la Vall de Boí a reobrir.CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint ahir amb la reobertura al públic de l’església de Santa Eulàlia d’Erill la Vall, el conjunt romànic de la Vall de Boí va rebre els primers visitants procedents de la regió sanitària de Tarragona. Val a recordar que el passat 4 de juny va reobrir el temple de Sant Climent de Taüll, el primer dels temples romànics de la Vall de Boí declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Una setmana després, el dia 11, va ser el torn de Sant Joan de Boí. Les visites rebudes durant aquestes últimes setmanes procedien de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, tant de veïns del mateix municipi i del Pont de Suert i Vilaller, com també de persones arribades dels Pallars, l’Alt Urgell i la Cerdanya i, des del cap de setmana passat, també des d’Andorra.

Les tres esglésies obren al públic tots els dies de la setmana, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores, amb entrada gratuïta fins diumenge. La compra d’entrades només està disponible a través de la pàgina web www.centreromanic.com, reservant dia i hora. La resta de temples del conjunt romànic aniran reobrint a l’estiu de manera progressiva.

tracking