SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Nou festival a Andorra amb Mónica Naranjo i Ainhoa Arteta

També amb Texas i el DJ Bob Sinclair

Mónica Naranjo obrirà l’Andorra Mountain Music l’1 d’agost.

Mónica Naranjo obrirà l’Andorra Mountain Music l’1 d’agost.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que Andorra es quedés sense l’espectacle habitual en els últims anys del Cirque du Soleil –companyia que la setmana passada es va declarar en fallida–, el Principat va anunciar ahir una alternativa musical d’envergadura, l’Andorra Mountain Music, un festival a Canillo pel qual desfilaran figures com Mónica Naranjo, Ainhoa Arteta, el discjòquei francès Bob Sinclar o la banda britànica Texas.

Els concerts tindran lloc a partir de l’1 d’agost a Soldeu, en un espai de gairebé 20.000 metres quadrats, que pot acollir fins a 40.000 persones tot i que per garantir la seguretat sanitària dels assistents l’aforament màxim es limitarà a 4.000, el 10 per cent del total.

A la primera cita, amb Mónica Naranjo, seguiran el dance de Don Diablo (8 d’agost), el sevillà Beret (15 d’agost), la banda Texas (22 d’agost) i el DJ Bob Sinclair (29 d’agost). La soprano Ainhoa Arteta clausurarà el festival el 5 de setembre a la plaça del Consell General a Andorra la Vella amb aforament reduït. Entrades a la venda (de 25 a 39 euros) a partir de dijous a visitandorra.com i ticketmaster.es.

tracking