SEGRE

PROJECTE AUDIOVISUAL

Un curt lleidatà, guanyador al festival de cine taSHORTfest

'Aurembiaix', escrit i dirigit per Daniel Carnicé, es va rodar al Magical

573377_1.png

573377_1.pngAUREMBIAIX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Internacional de Curts d’Humor de Barcelona taSHORTfest ha premiat el curtmetratge Aurembiaix, escrit i dirigit per Daniel Carnicé, de vint-i-set anys i de Rocafort de Vallbona, en la categoria Escoles de Cinema de Catalunya. L’obra, nascuda com a treball de final de curs dels alumnes de l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (Eccit), es va rodar íntegrament al Magical de Lleida durant aquest mes de juny.

En aquest sentit, la realització es va portar a terme seguint totes les mesures de seguretat i precaució a causa del coronavirus. Els càstings van haver de fer-se mitjançant videoconferències i tota la feina prèvia per a la direcció artística es va dur a terme a través d’ordinador.

Pel que fa al rodatge, el director va explicar que “va ser bastant complicat, ja que era el meu primer projecte com a director i no vam poder fer gaires proves”, i va afegir que “a més d’utilitzar gel hidroalcohòlic i mascareta, l’ajudant de direcció s’encarregava de vigilar que es complissin les distàncies de seguretat entre els actors, així com de controlar el temps que rodàvem en espais tancats”.

L’argument del curt, que és un thriller psicològic, narra la història d’un noi que, a través de petits records, desbloqueja un trauma que va viure durant la infància acompanyat d’un amic, que és el que l’ajuda a descobrir qui és realment.

La història la protagonitzen David Gómez i Quim Roca, també alumnes de l’Eccit, i Carnicé va explicar en aquest sentit que ja estan treballant en més projectes amb l’equip autor de l’audiovisual.

Recorregut en certàmens Està previst que el curtmetratge participi en altres certàmens cinematogràfics al llarg d’un any natural. En aquest sentit, el director va explicar que es presentarà al Breakout Film Festival, un esdeveniment internacional de curts que se celebrarà a Edimburg a començaments de l’any que ve, i també al Festival de Cinema de Sitges, que tindrà lloc a mitjans d’octubre. Així mateix, l’objectiu dels creadors és presentar-lo al màxim de convocatòries possibles. Val a destacar que el curtmetratge encara no està disponible per a la seua visualització.

tracking