SEGRE

Torna Els Rentadors, el festival musical de Juneda

Amb actuacions de Mazoni, Clara Peya i El Petit de Cal Eril || Es limitarà l’aforament i el preu de les entrades s’ha rebaixat a 5 €

El Petit de Cal Eril, en una de les actuacions reprogramades a l’agost.

El Petit de Cal Eril, en una de les actuacions reprogramades a l’agost.MARC CUSCÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juneda comptarà amb una segona edició del festival de música Els Rentadors, que aquest any se celebrarà els dies 7, 14 i 21 d’agost amb les actuacions de Mazoni, Clara Peya i El Petit de Cal Eril. Seguint amb la línia de l’any passat, el certamen té com a objectiu donar rellevància i identitat pròpia a un espai del patrimoni històric de Juneda, els antics safarejos, amb una programació de concerts de qualitat i per a tots els públics.

Així, Els Rentadors arrancarà el 7 d’agost amb l’actuació de l’artista de la Bisbal d’Empordà Mazoni, guanyador del premi Altaveu el 2009, que presentarà el seu novè i últim disc, Desig Imbècil. La següent cita serà el 14 d’agost amb el concert de la pianista i compositora Clara Peya, que arribarà amb Estómac, el seu últim disc i guanyador del premi a millor treball de l’any de la crítica dels premis Enderrock. Finalment, el divendres 21 d’agost serà el torn del grup de Guissona El Petit de Cal Eril, que presentarà Energia fosca, la seua última producció i guanyadora del premi Enderrock de la crítica a millor disc de pop-rock.

S’ha de destacar que el festival estarà adaptat a les circumstàncies actuals a causa de la crisi causada pel Covid-19. D’entrada, les actuacions tindran lloc a l’agost i no al juliol com va ser en la primera edició. En la mateixa línia, es faran tres concerts, en comptes de quatre. Respecte a l’aforament, es reduirà per poder garantir la distància entre el públic i s’aplicaran tots els protocols de seguretat per a artistes i espectadors. Així mateix, s’ha reduït a cinc euros el preu de les entrades a fi d’animar tota la gent a apostar per la cultura malgrat les dificultats econòmiques actuals. Segons l’organització, es volen fer les coses al millor possible i garantint les mesures de seguretat.

Actuacions

Totes les actuacions començaran a les 10 de la nit i les portes s’obriran una hora abans. Com l’any passat, hi haurà servei de barra a càrrec de la Fàbrica de Cervesa Artesana CTretze i hi haurà també food truck.

tracking