SEGRE

CULTURA NOGUERA

Èxit de la primera edició del Festival de Llavors de Balaguer malgrat el vent

Els més petits van gaudir dels espectacles.

Els més petits van gaudir dels espectacles.PAERIA DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera edició del festival Llavors - Cultura en creixement celebrat aquest cap de setmana a Balaguer va ser tot un èxit, malgrat que les ratxes de vent i la pluja van obligar a suspendre’n la clausura dissabte a la tarda.

Des de l’organització van considerar que no havien de posar en risc els artistes ni el públic, ja que es desenvolupava a l’exterior del monestir de Santa Maria de les Franqueses, amb vents de més de 40 quilòmetres per hora.

Tot i així, el concert de Pau Vallvé, l’espectacle de dansa d’Iria Llena, l’exposició de fotografia de Marta Garcia Cardellach i la instal·lació de Rawscenography, així com el taller de dansa Dit, dit ofert per Conde Galí BL a l’interior del monestir divendres a la tarda i dissabte al matí, van esgotar les entrades i “van mostrar el camí a seguir”, segons van assenyalar fonts de l’organització.

Des de la Paeria de Balaguer ja es treballa a consolidar la idea de festival per l’any vinent. Així mateix, el consistori estudia la reprogramació del Cabaret Delicatessen de Nilak i el concert de Mishima pròximament.

tracking