SEGRE

Quins són l'artista i el disc més escoltats a Spotify el 2020?

Quins són l'artista i el disc més escoltats a Spotify el 2020?

Quins són l'artista i el disc més escoltats a Spotify el 2020?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista més escoltat a Spotify durant el 2020, amb més de vuit mil milions de reproduccions, gairebé la meitat de les mateixes procedents del seu últim àlbum, és Bad Bunny. El seu disc "YHLQMDLG" és també el més escoltat a tot el món a través de la plataforma. El porto-riqueny, que acaba de publicar el seu tercer treball en el que va d’any sota el títol "El Último Tour Del Mundo", tanca així una temporada d’èxits en què va rebre nominacions als Latin Grammy i els Grammy, va ser portada de l’emblemàtica revista Rolling Stone i va actuar a la Super Bowl al costat de Shakira i Jennifer López.

Però les dades publicades per Spotify aquest dimarts demostren que el 2020 ha estat un any "destacat per a la música llatina", va assegurar la companyia a Efe.

Dels 20 artistes més escoltats a la plataforma de "streaming" líder, un total de 5 són llatins: J Balvin va ser el tercer artista amb més reproduccions de l’any, amb Anuel AA com número catorze, Ozuna com a setze i Daddy Yankee al vintè lloc.

"YHLQMDLG", EL DISC MÉS ESCOLTAT PER DAVANT DE THE WEEKND I DUA LIPA

El disc que Bad Bunny va llançar aquesta primavera amb aplaudiment de la crítica i una nominació a l’àlbum de l’any als Latin Grammy també va ser recolzat pel públic global. "YHLQMDLG" va ser l’àlbum més reproduït a nivell mundial, amb més de 3.300 milions de reproduccions, seguit d’"After Hours" de The Weeknd i "Hollywood’s Bleeding" de Post Malone.

La llista dels cinc primers llocs va finalitzar amb "Fine Line" de Harry Styles i "Future Nostalgia" de Dua Lipa.

En cançons, tanmateix, es va mantenir el predomini anglosaxó: "Blinding Lights" de The Weeknd, amb gairebé 1.600 milions de reproduccions va ser el tema més escoltat.

En el segon i tercer lloc, respectivament, van quedar "Dance Monkey" de Tones And I's i "The Box" de Roddy Ricch. La quarta cançó més reproduïda va ser "Roses - Imanbek Remix" d’Imanbek i SAINt JHN, seguida per "Don't Start Now" de Dua Lipa.

Per la seua part, les artistes més escoltades van ser Billie Eilish, Taylor Swift, Ariana Grande, Dua Lipa i Halsey. Els artistes masculins van quedar en aquest ordre: Bad Bunny, Drake, J Balvin, Juice WRLD i The Weeknd.

EL "PODCAST" DE MICHELLE OBAMA ENTRE EL MÉS ESCOLTAT

De les dades facilitades per Spotify destaca que el "podcast" estrenat fa uns mesos per l’exprimera dama dels EUA, Michelle Obama, és el quart programa més escoltat a tot el món, per darrere de l’informatiu diari de The New York Times, les xarrades TED i el format humorístic del comediant Joe Rogan.

tracking