SEGRE

El circ català torna aquest desembre al Pirineu

Espectacles i tallers a Bellver de Cerdanya i Sort

Taller de circ amb la Circoteca de la companyia Passabarret programat a Ulldemolins el passat mes de setembre.

Taller de circ amb la Circoteca de la companyia Passabarret programat a Ulldemolins el passat mes de setembre.Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Pobles de Circ”, una de les mesures incloses en el Pla d’Impuls al Circ 2019-2022, intensifica la seva programació aquest mes de desembre i torna a portar espectacles de companyies de circ catalanes al Priorat i al Pirineu, a més del Lluçanès. La mesura “Pobles de Circ” està coordinada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), i compta amb el suport econòmic del Departament de Cultura així com dels Ajuntaments participants.

A partir d’aquest dissabte 5, en què es podrà veure Violeta, del Col·lectiu La Persiana, a Sort, les quatre poblacions participants en aquesta mesura del Pla d’Impuls del Circ acolliran un total de nou espectacles i tres tallers.

A més de Violeta, la programació inclou A la fresca, de la cia Anna Confetti; Date una huerta, de Sonríexnarices; Back to classics, de Planeta Trampolí; Total Glamour, de Los Sullivans; La Cirquestra, de Improvistos Krusty Show, i els tallers circences que aniran a càrrec d’espais i escoles de circ del territori com les Ntelades (Sort), Maria Grau i Piricirkus (Bellver de Cerdanya) i la Nau Arcàdia (Prats de Lluçanès).

5 de desembre

Sort (Pallars Sobirà) – 12h – Teatre dels Til·lers. Espectacle Violeta

El col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño presenten un espectacle en format de concert-cabaret d’artistes que tenen ganes de gaudir d’una bona estona. Set acròbates enamorats i enamorades de la música en directe de Venancio y los Jóvenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els i les acròbates.

12 de desembre

Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) – 17h – Centre Cívic. Total Glamour, de Los Sullivan’s

Espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, humor i amb artistes amb “moltes taules“ sobre l’escenari… Ells porten una àmplia trajectòria junts: arriben dels més grans i coneguts cabarets, varietés de tot el món, i amb els seus números circenses mostren el seu talent i experiència, tot i que…de vegades, no tot els hi surt tan perfecte com ells pretenen…

19 de desembre

Sort (Pallars Sobirà) – 12h - Castell de Comtes de Pallars Espectacle A la fresca, de la cia Anna Confetti

La companyia Anna Confetti presenta tres personatges i una cadira gegant que surten a prendre la fresca i generen diferents situacions quotidianes i surrealistes alhora, que portades a l'extrem esdevenen còmiques.

17 de desembre

Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) – Poliesportiu Taller amb Maria Grau i PiriCirkus

Taller per provar diferents disciplines de circ per als alumnes de l’escola de Bellver.

19 de desembre

Bellver de Cerdanya (La Cerdanya) – 17h – Centre Cívic Date una huerta, de la companyia Sonríexnarices

Expressions com “deixar-te plantat”, “planta i cria i tindràs alegria” són la millor manera d’explicar la creació d’aquesta horta. La terra està plena de plàstic, els transgènics i els agroquímics ens assetgen. Per sort, tenim una espècie en extinció que es diu Pagès, que fa que les plantes cobrin vida lliures de tot això, que ens fa replantejar la manera de viure. Així sembra aquest hort moments màgics, amb una collita on tot s’aprofita.

27 de desembre

Sort (Pallars Sobirà) – 12h – Poliesportiu Taller de Circ amb Ntelades

Una estona divertida en què els i les participants podran tastar diferents disciplines de circ.

29 de desembre

Sort (Pallars Sobirà) – 12h - Castell de Comtes de Pallars Date una huerta, de la companyia Sonríexnarices

Expressions com “deixar-te plantat”, “planta i cria i tindràs alegria” són la millor manera d’explicar la creació d’aquesta horta. La terra està plena de plàstic, els transgènics i els agroquímics ens assetgen. Per sort, tenim una espècie en extinció que es diu Pagès, que fa que les plantes cobrin vida lliures de tot això, que ens fa replantejar-nos la manera de viure. Així sembra aquest hort moments màgics, amb una collita on tot s’aprofita.

31 de desembre

Sort (Pallars Sobirà) – 12h - Castell de Comtes de Pallars Espectacle Back to classics

La companyia Planeta Trampolí proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

tracking