SEGRE

CULTURA

Bad Bunny i Adidas llancen una sabatilla inspirada en el cafè matiner

ndio (United States), 21/04/2019.- Port Rican singer Bad Bunny performs on estada during the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indi, near Palm Springs, Califòrnia, USA, 21 April 2019. The festival runs from 12 to 21 April 2019.

Bad Bunny i Adidas llancen una sabatilla inspirada en el cafè matiner

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista porto-riqueny Bad Bunny i la marca alemanya de roba esportiva Adidas han presentat aquest dimecres la sabatilla FORUM 84 BB - "The First Café", que fa referència a la tassa de cafè que representa el començament de la rutina diària del recent guanyador d’un Grammy pel seu àlbum "YHLQMDLG".

La sabatilla presenta un esquema de color marró clar i beix que contrasta amb superposicions de color marró fosc amb la imatge de l’ull del músic a la llengua.

El disseny també ve amb l’opció de cordons de color blau brillant.

"Des de petit sempre vaig estimar els tenis (sabatilles). Eren el detall principal de l’estil que volia tenir o del que faria aquell dia. Sortir amb les panes (amistats) i preguntar: quins tenis et posaràs? Compartir i parlar sobre els models que somiàvem tenir. És una cosa que ens uneix i defineix", ha declarat l’artista en un comunicat de premsa.

"Al final és el que acompanya els passos que fas, li dona estil al camí que decideixis prendre. Avui se sent increïble poder crear el meu propi disseny amb gent amb qui comparteixo aquest mateix sentiment. Se sent increïble que els meus pròxims passos, són amb els meus propis tenis", ha afegit.

Bad Bunny va lluir la sabatilla en el seu vídeo musical "Jo vesteixo així", tema inclòs al seu més recent disc, "L’Últim Tour del Món".

En el vídeo apareixen també diversos patineters utilitzant la sabatilla.

La sabatilla es pot adquirir en la pàgina web d’Adidas o en la seua aplicació Confirmed, en botigues autoritzades i a través d’Uber Eats a Puerto Rico.

A quatre hores del seu llançament, les sabatilles s’havien esgotat al Regne Unit, Espanya, Alemanya, Polònia, França, Itàlia, el Brasil i Holanda.

Les adidas Forum es van posar a la venda el 1984. Per aquella època no tenien res a veure amb el monopatinatge, sinó amb el bàsquet.

El seu creador va ser el dissenyador Jacques Chassaing, que les va idear pensant exclusivament en la comoditat dels jugadors, segons detalla la pàgina web de la revista de moda GQ.

Per a això, va assistir a nombrosos partits de bàsquet per idear la sabatilla perfecta per a aquest esport.

Chassaing es va fixar especialment en la musculatura i en les articulacions dels esportistes, i ràpidament es va adonar que el punt feble dels jugadors era el turmell.

Molts d’ells havien de parar en les seues temporades per lesions en aquesta zona, que es tractaven amb embenats.

Aquesta penúria va fer que Chassaing afegís un element estabilitzador a la sabatilla, com si fos l’embenat, per subjectar i protegir el turmell.

A més, Adidas i Bad Bunny s’han compromès a distribuir sabates en les comunitats necessitades de baixos recursos durant la seua col·laboració històrica.

tracking