SEGRE

LITERATURA PUBLICACIONS

Àngels Bassas recita poesia d'un artista 'noguerenc'

Josep Manel Vega, establert a Os de Balaguer, estrena llibre

El guitarrista i escriptor Josep Manel Vega, establert a Os de Balaguer, i l’actriu Àngels Bassas.

El guitarrista i escriptor Josep Manel Vega, establert a Os de Balaguer, i l’actriu Àngels Bassas.ARTS TO RISE

Creat:

Actualitzat:

El guitarrista barceloní Josep Manel Vega, establert des de fa una dècada a Os de Balaguer, acaba de publicar Paisatge inacabat i altres poemes (Pagès Editors), un poemari en el qual convida el lector a exercir “una mirada interior a la recerca d'una visió molt més real de la realitat”. També va convidar l'actriu Àngels Bassas a compartir escenari i posar veu als seus poemes, en un espectacle en el qual Vega crea també la música amb la seua especialitat, les improvisacions.

Bassas, amb una llarga trajectòria teatral i un rostre conegut tant de la petita pantalla (El cor de la ciutat o Cuéntame) com del cine (Patria o la recent La dona il·legal, del lleidatà Ramon Térmens), es va mostrar encantada amb el poemari de Vega i tots dos estrenaran gira de recitals dissabte vinent a les Borges Blanques (18.00h, pati de l'ajuntament). Tres dies abans, aquest dijous, Vega presentarà el poemari al Cafè del Teatre (19.00 h), acompanyat del metge, poeta i dinamitzador cultural Francesc Domingo Salvany.

“La poesia i la música són dos eines que em serveixen per contar coses que no puc expressar només amb paraules, requereixen un llenguatge més simbòlic”, explica. La gira de Paisatge inacabat arribarà el dia 24 a les Avellanes i Os de Balaguer i el 25 a Algerri i Almacelles.

tracking