SEGRE

ART URBÀ PROJECTE

El mural de l'Escola Ondara de Tàrrega creix a bon ritme

Una obra de Lily Brik i Erik Schmitz

El mural de la lleidatana Lily Brik i l’artista d’Ivars d’Urgell Erik Schmitz a Tàrrega ja pren forma.

El mural de la lleidatana Lily Brik i l’artista d’Ivars d’Urgell Erik Schmitz a Tàrrega ja pren forma.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La innovadora obra d’art urbà que els artistes Lily Brik i Erik Schmitz creen en una de les parets de l’Escola Ondara de Tàrrega avança a bon ritme. Es tracta d’un mural en relleu, amb una tècnica que “es basa en alguns principis de la pintura al fresc, però amb materials nous per donar-li una textura i una plasticitat diferent”, va explicar Schmitz, expert en escultura i volum i professor del centre.

El mural pretén mostrar que l’Escola Ondara és “una gran família”. Brik va recordar que “quan em van encarregar el mural, vaig visitar totes les classes del centre i vaig demanar als alumnes que diguessin en una aplicació què significava per a ells l’Escola Ondara, i tots van coincidir que aquí se senten importants, valorats i ajudats”.

Per aquesta raó, “el mural plasmarà unes mans fent pinya simbolitzant que, amb l’ajuda de tots, pots arribar més lluny i més amunt”. Val a destacar que es tracta del primer que Lily Brik realitza a quatre mans i va assegurar que “no serà l’últim, l’experiència és molt enriquidora”. La parella de creadors té previst culminar l’obra el divendres 14 de maig.

tracking