SEGRE

CELEBRACIONS TRADICIÓ

Tàrrega tanca una festa major d'èxit

Amb aforaments limitats per complir les restriccions contra el coronavirus, però complets || Els veïns recuperen els carrers per gaudir de la trentena d'activitats programades

Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega a la plaça del Carme ahir a la tarda, amb èxit de públic.

Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega a la plaça del Carme ahir a la tarda, amb èxit de públic.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes de Tàrrega van acabar ahir amb una valoració molt positiva després d’haver completat l’aforament disponible en la trentena d’activitats organitzades. Quant a això, l’alcaldessa de la capital de l’Urgell, Alba Pijuan, es va mostrar satisfeta amb l’organització de tots els actes, que tenien aforament limitat i controlat, i en els quals es van respectar totes les mesures de prevenció contra el coronavirus.

Pijuan va afirmar que “les diferents activitats, reformulades per a l’ocasió, han funcionat molt bé” i va destacar que “hi ha hagut concerts, vermuts, cultura popular, així com propostes infantils i per a tota la família” en diferents emplaçaments per “evitar aglomeracions al centre de la ciutat”. .

L’alcaldessa de Tàrrega va mostrar el seu desig de “poder tornar a celebrar una festa en plena normalitat l’any que ve”, encara que va indicar que enguany ja hi ha hagut un avenç important tenint en compte que el 2020 van ser unes festes confinades des de les xarxes socials i els balcons. Amb tot, “el bon temps ha acompanyat en els cinc dies de festa major, la qual cosa ha afavorit la participació del veïnat”, va manifestar la primera edil de la capital de l’Urgell.

L’alcaldessa confia a poder celebrar “en plena normalitat” la festa major de l’any que ve

Entre les activitats que es van fer durant la jornada d’ahir cal destacar el concert de Clara Peya, cap del cartell musical al costat de Gertrudis, grup que va actuar dissabte, un espectacle de foc amb els Diables Infantils i els Diables BAT i un castell de focs artificials. Així mateix, va tenir lloc la vintena edició del torneig d’escacs, un vermut musical amenitzat amb els grups Bredda i Talkual, formats per joves de Tàrrega i de localitats veïnes; un concert amb l’Orquestra Saturno i una audició de sardanes amb la Cobla Tàrrega.

Igualment, l’alcaldessa de la ciutat va destacar la bona acollida del Mercat del Cóc (més informació a la pàgina 14). Una altra de les activitats amb més participants va ser la gimcana de cultura popular, organitzada per l’Associació Guixanet, que es va poder fer tots els dies per mitjà de 14 codis QR. Constava de diferents reptes vinculats amb l’imaginari de la cultura popular de Tàrrega. L’objectiu era mantenir viva la seua essència tenint en compte que aquest any no ha estat possible celebrar la Nit del Tararot.

Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega a la plaça del Carme ahir a la tarda, amb èxit de públic.

Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega a la plaça del Carme ahir a la tarda, amb èxit de públic.X. SANTESMASSES

tracking