SEGRE

POLÍTICA CULTURAL PROGRAMACIÓ

Castellserà preveu un estiu cultural amb 16 propostes

Oferta de teatre, música, màgia, dansa, circ i cine || Un cartell amb Reggae per Xics, Koers, Zum Zum Teatre i Los Galindos

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Des d’aquest dissabte vinent i fins a finals d’agost, Castellserà oferirà una programació cultural amb una quinzena de propostes de gèneres com la música, el teatre, la dansa, la màgia, el circ, el cine i també presentacions de llibres de marcat accent local. L’alcalde d’aquesta localitat de l’Urgell, Marcel Pujol, va presentar ahir a la Diputació de Lleida un programa cultural que inclou la desena edició del cicle Castellserà de Nit, a l’agost.

Zum Zum Teatre, el director del qual, Ramon Molins, va agrair i va felicitar el suport dels municipis al sector cultural, obrirà aquest cicle d’estiu el 5 d’agost amb el seu espectacle familiar La gallina dels ous d’or. El Castellserà de Nit també comptarà amb el circ i l’humor de Los Galindos, l’humor gestual de PuntMoc i la música del duo de l’Urgell Escorça.

Altres cites prèvies arribaran el 12 de juny amb Walkin’Roots; el 20 amb la Cobla Contemporània; el 2 de juliol amb el Mag Lynch; i el 4, amb la dansa del Club de Gimnàstica Rítmica de Balaguer i Castellserà. Altres plats forts seran els concerts de Reggae per Xics (9 de juliol) i de Koers (16 de juliol).

Marcel Pujol va afirmar que “hem de programar activitats per a la gent de Castellserà i l’entorn i també per les empreses culturals de Lleida”. El vicepresident de la Diputació Jordi Latorre va mostrar-se satisfet que “el món cultural està recuperant el terreny perdut durant la pandèmia”.

Els lleidatans Zum Zum Teatre actuaran al ‘Castellserà de Nit’.

Els lleidatans Zum Zum Teatre actuaran al ‘Castellserà de Nit’.ZUM ZUM TEATRE

tracking