SEGRE

MÚSICA PROGRAMACIÓ

Torna el Paupaterres, amb Els Amics de les Arts i Doctor Prats

Tàrrega recupera el festival, del 8 al 10 de juliol, després de l'anul·lació del 2020

Els Amics de les Arts, un dels reclams del festival Paupaterres.

Els Amics de les Arts, un dels reclams del festival Paupaterres.MARTA RIERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega recuperarà aquest estiu un dels seus esdeveniments culturals i festius més emblemàtics, el Paupaterres, amb Els Amics de les Arts, Doctor Prats i Roba Estesa com a caps de cartell. El Festival Musical d’Estiu de Ponent tornarà al calendari després de la cancel·lació de l’any passat per la pandèmia.

Serà la 23 edició i se celebrarà del 8 al 10 de juliol al càmping municipal. El certamen tambien comptarà amb La Terrasseta de Preixens, El Pot Petit, La Fúmiga, Bredda i El Pony Pisador.

L’oferta es completarà amb parades d’artesania i food-trucks. El recinte s’adaptarà als protocols de seguretat sanitària, amb l’aforament limitat, els espectadors asseguts i amb reserva prèvia.

L’Associació Paupaterres i la regidoria de Cultura de Tàrrega, organitzadors del festival, treballen en una distribució de l’espai per zones, cadires i taules a partir de les directrius del Procicat. Així, a l’adquirir les localitats (10 euros), el públic reservarà una cadira individual o una taula per a 4 o 6 persones.

D’aquesta manera, per primera vegada, l’entrada serà de pagament per a tot el programa, encara que, com va destacar l’organització en un comunicat, “a un preu assequible, mantenint els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l’abast de tothom”.

Tanmateix, també va avançar que aquesta 23 edició tancarà una etapa, convertint-se en “l’últim Paupaterres de gran format”. L’Associació Paupaterres va destacar que el festival, referent a Ponent aquestes més de dos dècades, “ha basat la seua singularitat a ser un esdeveniment transversal, obert, acesible i familiar”. Però “la situació i els suports actuals dificulten poder seguir oferint un festival de gran format acesible per a tothom i obliguen a reformular el Paupaterres cap a un altre tipus d’esdeveniment”. Per això, els organitzadors van anunciar que buscaran “noves fórmules de plantejament per al futur”.

tracking