SEGRE

MÚSICA NOVETAT

Nodi celebra els seus 25 anys amb quatre noves cançons

Estrena a la xarxa del grup del Pla d'Urgell

El quintet del Pla d’Urgell llançarà setmanalment a Spotify els seus quatre nous temes.

El quintet del Pla d’Urgell llançarà setmanalment a Spotify els seus quatre nous temes.NODI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El quintet de pop-rock del Pla d’Urgell Nodi, que portava vuit anys sense publicar nous temes, vol celebrar aquest 2021 el seu vint-i-cinquè aniversari amb l’estrena de quatre noves cançons. La formació inicial de la banda va sorgir l’abril del 1996, amb Òscar Carrera al baix, David Pradas als teclats, Josep Maria Grañó a la bateria i Joan Molló, cantant i guitarra. Dos anys després es va incorporar al grup el guitarrista Rafel Greoles.

El quintet va iniciar fa dos anys un experiment musical: compartint una idea base, cadascun dels membres aportava propostes des de les seues respectives cases. A partir d’allà, ajudats l’any passat pel confinament, Nodi va anar desenvolupant noves cançons. El pianista i compositor David Pradas explica que “la idea inicial era oferir un projecte totalment diferent del que era Nodi, però al final ens va sortir més Nodi que mai”.

Després d’aquest peculiar procés de creació, van gravar les noves cançons als estudis La Gata Roja, a Castellserà. A Spotify, on penjaran setmanalment cada títol, ja pot escoltar-se el primer single, Dos que riuen congelats.

tracking