SEGRE

MÚSICA NOVETAT

El nou duo de rock i punk de la Seu Lookmom estrena el seu primer disc

'Well Spent Youth', amb dotze temes en anglès

Els dos components del duo de rock i punk Lookmom de la Seu d’Urgell, en un assaig recent.

Els dos components del duo de rock i punk Lookmom de la Seu d’Urgell, en un assaig recent.LOOKMOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de més de sis anys d’aventura musical, el duo de rock i punk Lookmom, format per dos joves de la Seu d’Urgell, estrena Well Spent Youth, el seu disc de debut amb què esperen donar-se a conèixer en el panorama estatal actual.

Lookmom són Aleix Andorrà i Rob Pérez, de 29 i 31 anys, amics de tota la vida que, a través de les lletres del seu primer àlbum, busquen atansar els oients “a l’era de la joventut i el final, el pes de la responsabilitat i de la mort, de la innocència i la diversió”. Ho fan en anglès i en clau humorística, “jugant amb l’absurd i estirant fetitxes comuns com l’esport, l’art urbà i els menjars regionals”.

Destaquen un dels dotze temes, The real meaning of friendship, un cant a l’amistat i al soft-bullying amb què volen donar a conèixer el seu petit món descrivint “una relació d’adoració i conseqüent submissió entre un bon xaval i aquest algú més dominador a qui admira profundament i cegament”.

Aleix, a la bateria i les veus, és professor d’anglès. Rob, a la guitarra, és xef.

Els dos components van emprendre un camí fa anys que els va portar a tocar en tota mena d’esdeveniments locals fins a buscar ara la renovació del rock pirinenc.

Volen allunyar-se de qualsevol referent directe i defineixen la seua música com “una experiència única, molt més senzilla de viure que d’explicar”. Van gravar el disc entre Barcelona i l’estudi que té un dels dos joves a Castellciutat.

El concert de presentació es durà a terme l’11 de setembre a la capital catalana.

Finalment, val a remarcar que Lookmom aposta per “la preservació de la cultura i les veus del Pirineu” i que s’ofereixen per “ajudar i donar suport” a projectes musicals emergents..

tracking