SEGRE

MÚSICA PRESENTACIÓ

Sidonie, Mishima i Ana Mena estrenen el Lleida Music Festival

De l'agost a l'octubre, també amb Ptazeta, Renaldo & Clara i Dàmaris Gelabert

Presentació ahir al claustre de la Seu Vella de la primera edició del Lleida Music Festival.

Presentació ahir al claustre de la Seu Vella de la primera edició del Lleida Music Festival.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot just dos dies després de finalitzar la programació del Lleida Estiu en Viu, la Paeria va presentar ahir la primera edició del Lleida Music Festival San Miguel per donar continuïtat a l’estiu cultural a la capital del Segrià.

El nou esdeveniment, amb la música com a eix vertebrador, s’estendrà des de finals d’agost i fins a l’octubre amb concerts de grups com Sidonie, Mishima i Renaldo & Clara i altres noms populars com Dàmaris Gelabert, Nil Moliner, Ana Mena o Ptazeta. L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet –acompanyada del regidor de Festes, Ignasi Amor–, va encapçalar la presentació del festival a la Seu Vella, que serà un dels dos escenaris del certamen, amb tres concerts a la plaça de la Sardana, juntament amb la discoteca Biloba Open Air (que acollirà onze actuacions).

La directora artística del Lleida Music Festival, Laia Cubells, va destacar l’objectiu d’aquesta iniciativa: “Posar Lleida al mapa dels festivals a nivell nacional i, si és possible, internacional.” Freixanet va posar èmfasi en “la complicitat i la col·laboració piblicoprivada” en aquest tipus d’esdeveniments, que reverteixen directament en benefici de la ciutat i “aposten per Lleida com un referent cultural de primer ordre”.

Per la seua part, Cubells va afegir que el festival busca ser també un esdeveniment que reuneixi i posi de relleu totes les potencialitats de Ponent, des de la gastronomia i l’art fins al patrimoni i el turisme de proximitat. La jove trapera canària Ptazeta obrirà el 28 d’agost un cartell amb una oferta per a tots els públics, de Dàmaris Gelabert i Reggae per Xics a Enzel, Pol Granch, Marc Seguí, Dvicio, Trueno i Fatima Hajji.

Entrades anticipades, a la venda des d’avui a www.lleidamusicfestival.com.

tracking