SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Arranca la recta final del Festival dels Pirineus amb deu concerts fins dilluns

El trio Valencia Baryton Project actuarà avui a la Seu d’Urgell.

El trio Valencia Baryton Project actuarà avui a la Seu d’Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’avui i fins dilluns vinent, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (Femap) acollirà deu concerts –set dels quals en localitats lleidatanes– de quatre formacions diferents, en l’inici de la recta final del certamen, que va començar fa un mes a la catedral de la Seu d’Urgell i que a les comarques de Lleida culminarà el dia 22 a la col·legiata de Mur, al Pallars Jussà.

Així, el trio Valencia Baryton Project oferirà avui (21.00 hores) al Seminari de la Seu i divendres (20.00) a l’església de Bossòst el programa Una nit a la cort d’Esterházy.

El duo Aria Antiqua actuarà divendres (22.00) a l’església de Sant Víctor de Seurí, a Sort. La formació Ensemble Flandriae-Pyrenaei portarà la música barroca dissabte (19.00) a Santa Maria de Covet, a Isona; i diumenge a la mateixa hora al santuari del Miracle de Riner, al Solsonès.

Finalment, l’Stadler Trio interpretarà una serenata amb obres de Mozart i Graupner diumenge (13.00) a l’església de Vilanova de Banat, al municipi d’Alàs i Cerc (Alt Urgell); i dilluns (20.00) a l’església de Salàs de Pallars.

tracking