SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES GUARDONS

Els lleidatans Campi Qui Pugui, finalistes en els Premis Butaca

Nominats en la categoria de teatre familiar per l'espectacle 'Camí a l'escola'

Representació de ‘Camí a l’escola’, de Campi Qui Pugui, el mes de maig passat a Torrefarrera.

Representació de ‘Camí a l’escola’, de Campi Qui Pugui, el mes de maig passat a Torrefarrera.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia teatral lleidatana Campi Qui Pugui no para de rebre reconeixements pel seu últim espectacle, Camí a l’escola, que ara optarà a guanyar un dels Premis Butaca del teatre català.

Ahir es van anunciar les nominacions en les diferents categories i Camí a l’escola és un dels quatre finalistes al premi al millor muntatge de teatre familiar. El públic pot votar els seus favorits en cada categoria a partir d’avui a www.premisbutaca.cat, que acceptarà votacions fins una setmana abans de la gala, que se celebrarà el 15 de novembre al Teatre Monumental de Mataró.

Val a recordar que amb aquesta obra Campi Qui Pugui va rebre al maig un dels Premis de la Crítica d’Arts Escèniques; va ser distingida a la fira Feten de Gijón per la posada en escena, i aquest any també va ser una de les nominades en teatre familiar en els Premis Max, els més prestigiosos de l’escena espanyola.

Campi Qui Pugui, fundada el 2008 per l’actor Jordi Pedrós, de Castellserà, i l’actriu de Lleida Cristina García, va adaptar a Camí a l’escola per al teatre el documental francès del 2013 Sur le chemin de l’école, sobre les dificultats que han de superar molts nens en països subdesenvolupats per arribar cada dia a l’escola..

D’altra banda, l’adaptació teatral de la novel·la Canto jo i la muntanya balla és una de les favorites dels Premis Butaca 2021 amb vuit nominacions per a les principals categories (entre aquestes, millor muntatge, direcció, escenografia i música), seguida de De què parlem mentre parlem de tota aquesta merda, El combat del segle, Les tres germanes, Mare de sucre i M’hauríeu de pagar, amb cinc.

tracking