SEGRE

PROPOSTES OCI NOCTURN

Florida 135, un clàssic que reobre les portes el dia 30

Tornarà a l'activitat després de dos anys i obrirà un cop al mes || També torna el Monegros Desert Festival el juliol del 2022

El DJ Andres Campo, en una de les seues sessions a Florida 135.

El DJ Andres Campo, en una de les seues sessions a Florida 135.FLORIDA 135

Creat:

Actualitzat:

La mítica catedral del tecno, Florida 135 de Fraga, reobrirà les portes el pròxim 30 d’octubre després de gairebé dos anys tancada a causa de la pandèmia. La tornada d’aquesta històrica discoteca arriba després que el Govern d’Aragó acordés permetre la reobertura de l’oci nocturn sense límit horari. Per aquesta raó, Florida 135 té previst començar la festa el dissabte 30 a la nit i acabar a les 7 del matí de diumenge.

Per evitar les aglomeracions no hi haurà entrades a la venda a la taquilla i tan sols poden comprar-se des d’ahir a la pàgina web www.festicket.com a un preu a partir de 27,75 euros. El DJ Andres Campo, un habitual de la discoteca en la celebració d’aniversaris i dates assenyalades, serà l’encarregat de marcar el ritme de la nit del retorn del club fragatí, que en aquesta nova etapa té previst obrir les portes una vegada al mes. Els amos de la discoteca, que també són els organitzadors del Monegros Desert Festival, tenen prevista la tornada d’aquest macroesdeveniment per al 30 de juliol del 2022.

En aquesta ocasió es reprendrà el format previst per al 2020, que no va poder fer-se per les restriccions sanitàries, amb la novetat d’un escenari format per un avió AirBus 330 enmig del desert sobre el qual demà sortirà a la llum un documental.

tracking