SEGRE

PROPOSTES LLEURE NOCTURN

La Florida esgota en minuts les entrades de la reobertura

Hi havia 2.800 places disponibles per dissabte || Davant l'èxit, la històrica discoteca de Fraga programa una altra sessió el dia 31

El DJ Andres Campo, en una de les seues sessions a Florida 135.

El DJ Andres Campo, en una de les seues sessions a Florida 135.FLORIDA 135

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tan sols deu minuts va tardar la mítica discoteca fragatina Florida 135 a esgotar les 2.800 entrades disponibles per a la reobertura per a la nit d’aquest dissabte després de gairebé dos anys, 616 dies, tancada per la pandèmia. Tal ha estat l’èxit que la sala va optar per obrir una segona data diumenge a la nit aprofitant el pont festiu, i també estan a punt de penjar el cartell de no hi ha entrades. Així, gairebé 6.000 persones, algunes de les quals en la seua primera experiència en una discoteca, vibraran aquest proper cap de setmana amb la tornada de la música a la catedral del techno amb les dos sessions del seu DJ resident Andrés Campo.

“Gràcies a tothom! No esperava una cosa així, es nota que tenim moltes ganes de festa. Som-hi diumenge, família”, va dir en xarxes socials el DJ oscenc després de conèixer que s’havien esgotat les entrades. Segons ha informat la discoteca, un 50% dels assistents arribaran des de Catalunya, fonamentalment des de Barcelona.

El segueixen en nombre Saragossa, Osca i Tarragona, encara que també esperen gent de Madrid o el País Basc. Aquesta gran alegria contrasta amb la decepció que sent la família Arnau, promotors de Florida135, cap al Govern d’Aragó, ja que asseguren que en aquest temps no han rebut ni una sola ajuda per part de l’executiu.El club fragatí té previst obrir portes una vegada al mes i preparen, també, la tornada del Monegros Desert Festival el 30 de juliol del 2022.

tracking