SEGRE

MÚSICA ARTISTES

Temps de 'Christmas' de l'Orfeó

Assaig general de l'espectacle del 19 de desembre a la Llotja, que en els últims set anys ha reunit més de 7.000 espectadors || El nou repertori inclourà grans èxits d'Elton John

L’Espai Orfeó va acollir ahir l’assaig general de la nova edició de l’espectacle ‘Christmas & Hits’, que es presentarà a la Llotja el dia 19.

L’Espai Orfeó va acollir ahir l’assaig general de la nova edició de l’espectacle ‘Christmas & Hits’, que es presentarà a la Llotja el dia 19.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La coral de l’Orfeó Lleidatà ja ha convertit en un clàssic del Nadal a Lleida l’espectacle Christmas & Hits, que en els últims set anys ha reunit més de 7.000 espectadors, que han omplert en cada ocasió l’aforament del Teatre de la Llotja. De fet, fins i tot l’any passat en plena pandèmia, l’Orfeó Lleidatà va mantenir la seua cita fidel amb el públic en un acte de resistència i de reivindicació que la “cultura és segura” mantenint aquesta producció musical a la Llotja. La formació coral lleidatana va protagonitzar ahir l’assaig general de la vuitena edició d’aquest muntatge musicocoral, dirigit per Pedro Pardo, que arribarà a la Llotja el diumenge 19 de desembre (19.00 hores, 25 €, 20 € Amics de la Llotja).

L’assaig es va celebrar a l’Espai Orfeó, obert al públic. La proposta de més èxit de l’Orfeó Lleidatà, carregada d’energia positiva, continuarà revolucionant la música coral incorporant grans èxits del pop, el rock i el gòspel, sense oblidar les singulars versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare. Aquest any, com a novetat, el repertori incorporarà també grans èxits del cantant britànic Elton John.

A més a més, amb la voluntat de donar suport als músics emergents del territori, l’espectacle comptarà en aquesta ocasió amb la col·laboració del cantautor lleidatà Hoven, guanyador del primer concurs de bandes emergents, convocat per la Casa de la Música de Lleida, Alt Pirineu i Aran. La coral actuarà amb l’acompanyament instrumental a càrrec de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el mateix Pedro Pardo al piano. Val a destacar que part de la recaptació de l’espectacle es destinarà en benefici de La Marató de TV3, dedicada aquest any a la salut mental.

Sílvia Pérez Cruz, el Consorcio i Café Quijano, estrelles a la Llotja el 2022

Artistes com Sílvia Pérez Cruz i grups com El Consorcio i Café Quijano seran algunes de les estrelles que tenen previst actuar aquest pròxim 2022 al Teatre de la Llotja. Quatre anys després de l’última visita a Lleida, la popular cantant de Palafrugell presentarà el 25 de març les cançons del seu últim treball discogràfic, Farsa (género imposible). Per la seua part, el veterà quartet vocal El Consorcio, format per antics integrants de la mítica banda Mocedades –Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga i Carlos Zubiaga–, interpretarà el 21 de gener els seus èxits d’ahir i avui, com Tómame o déjame, El vendedor o La otra España.

Un altre grup rellevant del pop-rock espanyol, a punt de complir el seu 25 aniversari, Café Quijano, passarà per la Llotja el 29 d’abril en la seua nova gira, Manhattan Tour 2022. D’altra banda, l’oferta de tributs musicals tindrà la seua quota amb els espectacles Symphonic Rhapsody of Queen (9 de gener), Vivir así es morir de amor, amb les cançons de Camilo Sesto (14 de gener) i Una noche de Sabina (1 d’abril). I per al públic familiar, l’any arrancarà també amb força amb un concert del popular grup El Pot Petit (3 de gener).D’altra banda, la Paeria també va posar ahir a la venda les entrades per a la programació pública LaTemporada fins al juny, que a la Llotja inclourà L’oncle Vània (30 de gener), Sol Picó (12 de febrer) i l’òpera Don Pasquale, de Donizetti (13 de març) i, a l’Auditori, l’OBC (27 de febrer), entre altres cites.

tracking