SEGRE

ARTISTES INAUGURACIÓ

La lleidatana Lily Brick 'canvia' l'art mural per obres del seu taller

Nova exposició, dissabte a l'Espai Cavallers de Lleida

Una de les obres de Lily Brick.

Una de les obres de Lily Brick.LILY BRICK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’artista lleidatana Lily Brick aparca de moment els seus exitosos murals de gran format en parets i façanes a l’aire lliure per entrar de nou en una galeria, l’Espai Cavallers de Lleida, on inaugurarà aquest dissabte vinent (19.00 h) una exposició que ha titulat Imprescindibles. Es tracta d’una selecció d’obres fruit del seu procés d’investigació artístic al taller amb l’esprai i també la tècnica mixta.

La mateixa Mireia Serra (Lleida, 1990), que s’ha donat a conèixer en el món de l’art com a Lily Brick, explica que “després de mesos descobrint, jugant i creixent al taller, m’he animat a mostrar aquestes obres, que naixen de la necessitat d’entendre millor la meua manera d’expressar-me més enllà d’una tècnica. Tinc moltes ganes de mostrar-les al públic”. L’artista afegeix que són peces “inspirades per l’expressionisme alemany i l’impressionisme holandès, partint sempre dels colors primaris”.

La galeria Espai Cavallers celebrarà amb aquesta mostra individual imprescindible de Lily Brik la seua tradicional exposició nadalenca, que el públic podrà visitar fins al 30 de gener vinent.En l’acte inaugural està previst que alumnes de l’Aula de Teatre de Lleida protagonitzin una performance inspirada, assajada i pensada especialment per acompanyar les obres de Lily Brick.

tracking