SEGRE

POLÍTICA CULTURAL ENSENYAMENT

Crítiques a la “mala gestió” de la Paeria pels cursos d'adults de l'Escola d'Art

El grup municipal del PSC ha presentat aquest dimarts al matí a l'OMAC un recurs de reposició contra l'acord del ple sobre el POUM.

El grup municipal del PSC ha presentat aquest dimarts al matí a l'OMAC un recurs de reposició contra l'acord del ple sobre el POUM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup del PSC, a l’oposició a la Paeria, va criticar ahir la “mala gestió” de l’ajuntament amb els cursos i tallers monogràfics per a adults –i també de plàstica per a nens– de l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol, el període d’inscripcions del qual es va anunciar aquesta setmana i que no començaran a impartir-se fins al mes de gener, amb un retard de tres mesos respecte al curs lectiu habitual. Recollint també les crítiques de professionals que impartien aquests cursos i de professors de la mateixa Escola d’Art, la regidora Carme Valls va lamentar que “s’ha hagut de licitar i reformular tres vegades l’oferta de cursos i no podran oferir-se les hores habituals al començar amb mesos de retard, la qual cosa també ha provocat que molts professors s’hagin buscat altres activitats”. A més, va remarcar que “per primera vegada la Paeria ha obert la convocatòria a empreses, en lloc de directament a professors”.

Alguns d’aquests han expressat el seu malestar a les xarxes lamentant “la gimcana de tràmits administratius” per poder optar a fer simplement una classe a les tardes.

tracking