SEGRE

NOVEL·LA NOVETAT

Un llibre de fantasia èpica infantil made in Lleida

El lleidatà Jaume Bitterhoff publica 'El secreto de Isla Infantia'|| Una sèrie de 5 volums amb un univers propi de personatges

La novel·la compta amb il·lustracions del lleidatà Rubén Teje.

La novel·la compta amb il·lustracions del lleidatà Rubén Teje.J. BITTERHOFF

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb tanta o més ambició que sagues com Dracs i masmorres, El senyor dels anells o Harry Potter, però molts menys recursos, el lleidatà Jaume Bitterhoff Gatius acaba de publicar el primer volum de la sèrie El secreto de Isla Infantia, una novel·la de fantasia èpica per a nens a partir de nou anys atapeïda d’aventures de personatges singulars i d’espècies tan peculiars com els dragorrinos, els fantaspañuelos, els abejópteros o els murcicágalos. Informàtic i dissenyador de webs, Bitterhoff és un apassionat de la literatura fantàstica i dels jocs de rol. “Porto gairebé nou anys imaginant i escrivint aquesta saga, que comptarà en principi amb cinc llibres”, va explicar a SEGRE.

Val a destacar que ha triat un tipus de lletra i de maquetació de text per facilitar la comprensió als lectors amb dislèxia, “perquè la meua filla gran té aquesta discapacitat lectora i, de fet, ella em va donar la idea per publicar-ho així”. L’obra compta amb il·lustracions de Rubén Teje, un investigador que treballa a l’hospital Arnau de Vilanova, “que va començar a dibuixar durant la pandèmia i vaig conèixer a través d’Instagram”. El llibre, autoeditat, pot adquirir-se a través de la plataforma Amazon.

“La història d’Isla Infantia és una metàfora del creixement, de nens a adolescents,” va afegir l’autor, que fins i tot té ideat el marxandatge que pot generar aquesta saga èpica.

tracking