SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CERTÀMENS

Arranca el Festival Mil Maneres a Alcoletge

Amb prop del 70% de les entrades venudes

La companyia Moveo va obrir el certamen amb l’espectacle ‘Echoes’.

La companyia Moveo va obrir el certamen amb l’espectacle ‘Echoes’.AJUNTAMENT D’ALCOLETGE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Mil Maneres d’Alcoletge va iniciar ahir la tercera edició amb 2.000 entrades venudes de les 3.000 que s’oferien, un 70%. La companyia Moveo va ser l’encarregada d’obrir el certamen amb l’espectacle Echoes, al qual havia de seguir la funció MDR - Mort de Riure de Los Galindos i l’actuació musical de Ponent Roots. Per avui estan programades sis activitats per a tota la família.

La jornada començarà a les 11.00 al carrer Nou amb el recorregut Secrets a càrrec de Tombs Creatius. A les 11.30 i 17.30 hores, Xirriquiteula Teatre presentarà Laika al pavelló municipal. Per la seua part, l’Espai Eglésia acollirà a partir de les 12.30 hores quatre sessions de l’espectacle de titelles La “petita” Moby Dick d’Eduald Ferré.

En l’àmbit musical, el grup The Little Roots Selectors actuarà a la plaça Sitjar a les 13.00 hores. A la tarda, serà el torn de Cia Hotel Iocandi amb l’obra Peix a les 19.30 hores a l’Amfiteatre i, a les 23.00 hores, Zum Zum Teatre actuarà al pavelló amb l’obra Soc una nou. El festival finalitzarà demà amb cinc espectacles de titelles, teatre i circ.

tracking