SEGRE

CONCERTS INTERNACIONAL

Una estrella de la música algeriana, dos dies a Lleida

Amine Matlo actuarà avui i demà a la Budah's, a Gualda || Compta amb més de 15 milions de reproduccions a YouTube

El cantant algerià Amine Matlo.

El cantant algerià Amine Matlo.INSTAGRAM

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sala Budah’s de Lleida, ubicada a la partida Cunillas (Gualda), es prepara per a un cap de setmana intens amb la visita del cantant algerià Amine Matlo, que actuarà a l’espai lleidatà aquesta nit i demà en els primers concerts organitzats en col·laboració amb el bar Lounge Sisha Paradise. “Hem apostat fort per dur a terme aquest concert. És la primera vegada que fem una cosa així, però d’alguna manera havíem de començar a organitzar aquest tipus d’esdeveniments i què millor que fer-ho amb un artista reconegut a nivell internacional”, explica a SEGRE Mohamed, un dels organitzadors.

Durant dos nits, la d’avui i la de demà, els aficionats al gènere músical raï podran disfrutar de l’actuació d’Amine Matlo, que interpretarà els seus temes més populars, com Cha3ra Wendir Avc, amb 765.729 reproduccions a Spotify, o Hiya Tzewjet, amb 390.697 reproduccions. A l’algerià l’acompanyaran sobre l’escenari els cantants Nouamane Sghir, Mourad Snoubri i Cha’bi Reggada Rai en un cap de setmana en què la reserva de taules oscil·la entre els 200 i els 300 euros en funció de les persones. L’aforament de la sala és de prop de 120 persones i des de l’organització valoren positivament el ritme de reserves que han rebut fins ara.

“La veritat és que és un esdeveniment que no ha necessitat gaire publicitat. Al tractar-se d’un artista tan conegut, hem començat a rebre trucades de seguida. No només vindrà gent de Lleida, aficionats d’altres punts d’Espanya han reservat”, explica Mohamed.El raï és un gènere musical algerià en el qual es barregen instruments tradicionals, sintetitzadors, bateria i el baix popularitzada a Europa, concretament a França, als anys noranta.

tracking