SEGRE

Carla Simón, pregonera de la festa major d'Alcarràs el dia 24

Carla Simón, directora d'Alcarràs, atén els mitjans a Lleida en una imatge d'arxiu.

Carla Simón, directora d'Alcarràs, atén els mitjans a Lleida en una imatge d'arxiu.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cineasta i directora de la pel·lícula Alcarràs Carla Simón serà l’encarregada de pronunciar el pregó d’inici de la festa major del municipi que va donar nom al seu film el 24 d’agost vinent a la plaça de l’Església juntament amb la proclamació de les pubilles i els hereus, que es prolongarà fins al dia 28.

La festa torna aquest any amb una àmplia oferta de propostes musicals, culturals, esportives i lúdiques, entre les quals destaquen el concert del grup Zoo i la 14 Festa de les Cassoles el dissabte 27, així com els espectacles i actuacions infantils que s’han organitzat per als cinc dies de festejos. Els actes previs s’iniciaran aquest cap de setmana amb el Concurs de Pintura Ràpida i l’acte musical Penya de Ferro dissabte i, per a diumenge, està prevista una tirada de bitlles i jocs d’aigua, així com el 22 Concurs de Dibuix Infantil.

Tota la programació es podrà consultar des del web de l’ajuntament, així com a través de l’acabada d’estrenar app mòbil Festes d’Alcarràs, que també permet activar notificacions minuts abans dels espectacles.

tracking