SEGRE

ART ACTIVITATS

Les compositores sonaran entre vinyes

El Garrigues Guitar Festival acaba dissabte al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles || Una exposició de tapissos i un maridatge de vins completaran l'experiència

El duo Jovicic-Scevola, format per la soprano Milica Jovicic i el guitarrista Gian Carlo Scevola.

El duo Jovicic-Scevola, format per la soprano Milica Jovicic i el guitarrista Gian Carlo Scevola.MAS BLANCH I JOVÉ

Creat:

Actualitzat:

L’XI edició del Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol finalitzarà aquest dissabte després de catorze concerts en diferents poblacions de la comarca. La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové, a la Pobla de Cérvoles, acollirà l’última proposta d’aquest cicle, un concert del duo Jovicic-Scevola, que presentarà l’espectacle Mujeres compositoras, en el qual interpretarà obres de Narcisa Freixes, Isabel Güell, Matilde Salvador o Luisa Casagemas, en un homenatge a la figura de la dona al món de la composició musical. Les peces que s’interpretaran han estat adaptades per a veu i guitarra pel músic xilè Gian Carlo Scevola després d’una investigació en la qual va trobar diverses obres originals per a veu i piano.

“Les dones del passat, malgrat haver estat relegades a un segon pla durant segles amb independència de la seua posició social, van trobar la manera d’expressar-se musicalment i és el moment de fer-les protagonistes i poder disfrutar de les seues creacions”, assenyalen des de l’organització del festival. D’altra bandam també es podrà visitar l’exposició temporal de tapissos Entre natura, fils i vinyes de l’artista Palmira Rius. L’obertura de portes serà a les 19.00 h i començarà amb un tast de dos vins ecològics i de muntanya del celler Mas Blanch i Jové i una visita guiada a la mostra de tapissos de la mà de la mateixa artista, que explicarà les seues obres.

El concert començarà a les 20.00 hores i serà a l’aire lliure, davant del celler. L’entrada té un preu de 10 euros, a taquilla, i de 8 euros si s’adquireix de forma anticipada al web d’aquest celler de la Pobla de Cérvoles.

tracking