SEGRE

LLIBRES NOVETAT

Albert Llimós presenta a Lleida 'La noia del bar'

Segona novel·la del periodista lleidatà

Albert Llimós i Sique Rodríguez, ahir a la presentació de la novel·la al pati de la llibreria La Fatal.

Albert Llimós i Sique Rodríguez, ahir a la presentació de la novel·la al pati de la llibreria La Fatal.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El periodista lleidatà Albert Llimós (Torrefarrera, 1981) va presentar ahir a la llibreria La Fatal de Lleida la seua segona novel·la, La noia del bar (Pagès Editors), en un acte en què van participar el també periodista lleidatà Sique Rodríguez, cap d’Esports de SER Catalunya, i l’editora Eulàlia Pagès. Llimós, després d’anys de cobrir la informació del Barça, narra a La noia del bar un relat de passió i amor amb el teló de fons del món del futbol. És una història de ficció protagonitzada per una estrella futbolística argentina nouvinguda a Barcelona, que acaba enamorant-se perdudament d’una jove cambrera.

Llimós va començar la seua carrera periodística a Ràdio Barcelona fins que el 2013 va arribar a l’ARA. El 2018 va impulsar l’àrea d’investigació d’aquest diari, un departament que ha publicat articles sobre abusos sexuals i assetjament, com els casos de l’Aula de Teatre de Lleida o l’Institut del Teatre de Barcelona. Llimós també col·labora amb l’emissora RAC1 i és professor universitari.

L’any 2009 va quedar finalista del Premi Sant Jordi de novel·la amb el seu primer llibre, La dona que fugia de la boira.

tracking