SEGRE

MÚSICA GUARDONS

Beyoncé i Harry Styles, triomfadors als Grammy

La cantant nord-americana va sumar 4 gramòfons i va superar el rècord d'aquests premis || El britànic, millor àlbum de l'any

Harry Styles, als Grammy.

Harry Styles, als Grammy.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Beyoncé es va coronar diumenge a la nit a Los Angeles (matinada d’ahir a Espanya) com l’artista amb més Grammys de la història a l’aconseguir quatre gramòfons i sumar-ne ja 32, en una edició que va consagrar el britànic Harry Styles, guanyador del premi a l’àlbum de l’any per Harry’s House. Styles va recollir impactat el premi més important d’una nit en la qual hi va haver altres sorpreses com la de la cantautora de blues i rock Bonnie Raitt, de 73 anys, que va guanyar a l’apartat de cançó de l’any, i la jove intèrpret de jazz Samara Joy, elegida com a millor nova artista. Beyoncé va batre el rècord que ostentava el director hongarès Georg Solti, amb 31 premis Grammy, a l’afegir quatre guardons als 28 amb què ja comptava.

L’artista nord-americana estava nominada en 9 apartats, però els seus triomfs van arribar en les categories de millor cançó de R & B; millor interpretació tradicional d’aquest mateix gènere; millor àlbum de dance o electrònica per Renaissance; i millor enregistrament també de dance o electrònica de la mà de Break My Soul. “Estic mirant de no emocionar-me. Gràcies a Déu per cuidar-me; a la meua tia, que ja no està amb mi; als meus pares per estimar-me i animar-me; al meu bonic marit i als meus tres fills.

Per descomptat, també a la comunitat queer per donar-me tant suport”, va expressar entre llàgrimes després de fer història. Per la seua part, l’actriu Viola Davis es va sumar gràcies al premi al millor audiollibre (Finding Me) a l’exclusiva llista de 18 artistes amb estatus EGOT, guanyadors almenys d’un premi Emmy, un Grammy, un Oscar i un Tony.

tracking