SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES ACTIVITATS

Festuc, vint anys entre amics

La companyia teatral lleidatana celebra dos dècades de trajectòria amb una festa al seu local de Corbins || Amb catifa roja i titelles de protagonistes

Els fundadors de Festuc Teatre, divendres a la festa amb alguns companys de professió teatral.

Els fundadors de Festuc Teatre, divendres a la festa amb alguns companys de professió teatral.FESTUC TEATRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Festuc Teatre va obrir les portes del seu local a Corbins divendres per convidar amics i col·legues teatrals a una festa especial d’aniversari. Amb catifa roja inclosa, flanquejada pels titelles protagonistes dels muntatges de la companyia al llarg de la seua història, i photocall per a les estrelles convidades, Festuc va celebrar així els vint anys de trajectòria professional, en una activitat rematada amb un esmorzar popular. Durant el transcurs del matí, van assistir a la celebració diversos companys de professió, representants de companyies com Zum Zum Teatre, La Cremallera, Sac Espectacles, El Sidral, Companyia Inhabitants, Anatomía del Cactus o Plancton Escena.

Tampoc van faltar a la cita membres de la TTP (Associació de Companyies Professionals per a Tots els Públics de Catalunya), de la qual la companyia fundada el 2003 per Pere Pàmpols i Íngrid Teixidó és sòcia, a banda de persones, autoritats, entitats i organitzacions vinculades amb Festuc Teatre i el sector de les arts escèniques lleidatanes. Val a recordar que Festuc també és la impulsora i directora del festival Marrameu, a la veïna Torrelameu. El local de la companyia es troba ubicat a l’antiga Cooperativa de Corbins, en un espai que s’ha batejat com la Cooperactiva, ja que acull artistes i companyies de diferents disciplines del sector escènic de Lleida.

Una quinzena d’obres des del 2003Des del 2003, Festuc ha creat una quinzena de produccions per al públic familiar, la majoria de les quals han passat pels festivals teatrals més importants del país. A través d’Adeu Peter Pan i La llàntia meravellosa, van ser candidats als Premis Max de les Arts Escèniques els anys 2019 i 2021, respectivament.

Els fundadors de Festuc Teatre, divendres a la festa amb alguns companys de professió teatral.

Els fundadors de Festuc Teatre, divendres a la festa amb alguns companys de professió teatral.FESTUC TEATRE

tracking