SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

El grup lleidatà Fauna, candidat a actuar al Festival de Benicàssim

Necessita arribar als 300 vots del públic

El grup de Mollerussa Fauna participa en el concurs de bandes emergents del FIB.

El grup de Mollerussa Fauna participa en el concurs de bandes emergents del FIB.FAUNA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup musical Fauna, amb base a Mollerussa i components també d’altres punts de Ponent, és una de les bandes emergents candidates a formar part del cartell del pròxim Festival Internacional de Benicàssim, del 13 al 16 de juliol. Per a això necessiten superar un primer cribratge que consisteix a rebre els suficients vots del públic per quedar entre les 30 primeres bandes. Al tancament d’aquesta edició tenien 340 vots i estaven en la posició 40.

“És una d’aquelles coses que la sort et posa en el teu camí. Ens va sortir un anunci a Instagram i ens hi vam llançar. Volem lluitar a mort i si passem aquest primer cribratge crec que tenim bastantes opcions per pujar a l’escenari. Ens faria molta il·lusió compartir cartell amb bandes mítiques com The Offspring, Crystal Fighters o Franz Ferdinand”, va explicar a SEGRE Manu Brufau, component de la banda.Per poder votar per Fauna, s’ha d’entrar a la pàgina www.fib-risingstars.com/votar/1249 i allà clicar en el botó votar. Posteriorment, s’ha de confirmar a través d’un correu electrònic.“Ara per ara els números són bons, portem menys de dos setmanes i estem a tan sols deu posicions d’entrar en la primera selecció. Depenem de la gent i esperem que corri per xarxes socials i la gent del territori ens ajudi a complir aquest somni”, va explicar Brufau.

Després de superar aquest filtre, encara s’hauran d’enfrontar a altres proves, no saben a quantes, en les quals jurats professionals s’encarregaran d’elegir els sis guanyadors, tres bandes i tres disjòqueis, que pujaran a l’escenari d’aquest llegendari festival de música celebrat a Benicàssim.

tracking