SEGRE

FESTES LLEURE NOCTURN

Festival Bojos x la Festa a Mollerussa amb Marsal Ventura

L'1 d'abril i també hi participaran discjòqueis com Rubén Romero o Moncho

Marsal Ventura va participar l’any passat en Tomorrowland.

Marsal Ventura va participar l’any passat en Tomorrowland.MARSAL VENTURA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ciutat de Mollerussa encetarà les festes de la Setmana Santa amb el festival de música Bojos x la Festa, que espera omplir de públic el pavelló firal el dia 1 d’abril amb la presència de DJ de renom com Marsal Ventura, Moncho, Rubén Romero, DJ Haro, DJ Sala i Oscar Millán. Serà una vetllada la primera edició de la qual farà un repàs dels èxits de diferents estils com el reggaeton, el dembow, la patxanga i grans temes del remember. Així, la música no deixarà de sonar des de les onze de la nit, quan s’obriran les portes del recinte, fins a la matinada.

Les entrades per assistir a aquest esdeveniment ja s’han posat a la venda i les primeres 400, que van sortir amb una promoció low cost el 21 de febrer, es van esgotar en quatre hores. Ara es poden adquirir pel preu de 12 euros en diferents establiments a Mollerussa, com El Raconet i el frankfurt Addos; al restaurant Resquitx i el bar Búnker de Golmés; la gasolinera Repsol de Fondarella i el camp de tir i el de golf de Bellpuig.Així mateix, també es poden aconseguir en línia a través del web oficial de l’entitat, l’adreça del qual està disponible en el compte d’Instagram de Bojos x la Festa. A part de l’entrada individual, també es poden comprar packs promocionals com el quatre entrades, pel preu de 40 euros.

També hi haurà una zona vip, amb entrades especials que donaran accés a un espai reservat ubicat davant de l’escenari.La iniciativa busca diversificar el lleure nocturn en una ciutat que havia estat referent de la festa, segons van explicar ahir els organitzadors d’aquest festival, que ja es van encarregar d’organitzar El ressopó de Nadal al complex Resquitx de Golmés el passat 25 de desembre, que va ser tot un èxit de convocatòria.

El popular discjòquei barceloní Marsal Ventura arribarà a la capital del Pla d’Urgell després que l’any passat aconseguís una gran fita: ser seleccionat per actuar l’any passat en la setzena edició de Tomorrowland, el festival de música electrònica més gran de ball del món que se celebra anualment a la localitat de Boom (Bèlgica). Va ser l’únic català de l’edició, celebrada el dia 16 de juliol, i un dels únics cinc artistes espanyols del cartell.

D’altra banda, aquest festival es va portar a terme durant la passada edició durant nou dies i va assolir la xifra de 600.000 visitants totals.

tracking