SEGRE

MÚSICA FESTIVAL

Mishima i Beth, a Els Rentadors de Juneda al juliol

David Carabén, de Mishima.

David Carabén, de Mishima.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cinquena edició del festival de música Els Rentadors de Juneda comptarà aquest mes de juliol que ve amb un cartell amb Mishima, Beth, Xarim Aresté i els lleidatans Selva Nua. El festival arrancarà el 14 de juliol amb el quintet barceloní Mishima, liderat pel cantant, poeta i periodista David Carabén. El grup presentarà les cançons del seu últim treball discogràfic, L’aigua clara, estrenat a finals de l’any passat.

El 21 de juliol, el festival oferirà per primera vegada un concert doble, amb el cantautor de Flix Xarim Aresté i el trio de Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons Selva Nua. Aresté també presentarà a Els Rentadors el seu últim disc, Ses entranyes, guardonat en l’última edició dels Premis Enderrock amb el de millor disc pop-rock de la crítica musical. Per la seua part, Selva Nua arribaran a Juneda amb el seu primer disc, Momentani, en el que serà el primer concert a les Garrigues.

El festival culminarà el 28 de juliol amb la cantant de Súria Beth, popular per la seua participació en el concurs Operación Triunfo de TVE i en el festival d’Eurovisió 2003. A la gira Beth 20 anys, l’artista repassa les cançons més conegudes de la seua trajectòria musical. Entrades anticipades ja a la venda a elsrentadors.cat.

tracking