SEGRE

empreses

Una empresa d'alimentació per a animals construirà una fàbrica al polígon de Cervera

Crearà 30 llocs de treball

Imatge del sector on es construirà la fàbrica.

Una empresa d'alimentació per a animals construirà una fàbrica a CerveraGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa d'alimentació per a animals SPF Diana España ha comprat terrenys a Cervera (Lleida) per instal·lar una nova planta en una parcel·la que li ha venut l'Incasol i l'Ajuntament de la ciutat i que crearà una trentena de llocs de treball.

Els terrenys tenen una superfície de 14.052,69 metres quadrats i un preu de venda de 660.476,43 euros, ha informat aquest dijous en un comunicat l'Institut Català del Sòl.

El director de l'Incasòl, Damià Calvet, l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, i el representant d'SPF Diana España, David Coleón, han formalitzat la compravenda dels terrenys. L'Incasol era propietari amb un 84% i l'Ajuntament del 16% restant.

L’Ampliació Nord del sector industrial de Cervera confronta amb l’Avinguda de les Garrigues, un altre sector industrial on l’Incasòl disposa actualment de 14 parcel·les, 12 d’elles per a indústria entre mitgeres i 2 per a indústria aïllada. D’altra banda, en aquest mateix sector, estan situades les antigues naus Lear, un conjunt de 4 naus actualment ocupades, en una de les quals hi ha instal·lat un viver d’empreses, gestionat per l’Ajuntament i plenament consolidat.

La signatura de la venda dels terrenys.

Una empresa d'alimentació per a animals construirà una fàbrica a CerveraGeneralitat de Catalunya

tracking