SEGRE

EMPRESES

Amazon instal·la un centre logístic a Barcelona per servir al sud d’Europa

La companyia llança aquest divendres el seu nou servei de supermercat Amazon Pantry, que servirà productes de gran consum com a alimentació i drogueria

Amazon instal·la un centre logístic a Barcelona per servir al sud d’Europa

Amazon instal·la un centre logístic a Barcelona per servir al sud d’Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon ha instal·lat un centre logístic a Castellbisbal (Barcelona) que donarà suport al nou servei de supermercat Amazon Pantry -que es llança aquest divendres a Espanya- i que servirà productes de gran consum (alimentació i drogueria) al mercat espanyol i a altres països del sud d’Europa.

El nou centre suma 28.000 metres quadrats i, en l’actualitat, ocupa 50 persones, encara que està previst que en tres anys generi uns 200 llocs de treball, han explicat a Efe fonts del gegant del comerç electrònic, que han destacat que el nou servei de supermercat estarà disponible en més de 7.500 municipis.

Ara per ara, Amazon només ofereix aquest servei, que requereix d’un sistema logístic específic, en uns altres quatre mercats -Estats Units, Regne Unit, Alemanya i Japó-, el que ratifica l’aposta de la companyia per Espanya.

Amazon Pantry (Rebost), on només poden accedir els clients "prèmium" (per subscripció), amplia les possibilitats dels usuaris per adquirir al web articles d’alimentació no perible, cura personal, menjar per a animals o productes per a nadó.

Així, elimina l’obligació de fer una comanda mínima i d’haver de comprar grans quantitats d’un mateix producte, com per exemple una llauna de refresc en lloc d’un pack complet.

Els preus dels articles de gran consum que ofereix Amazon al seu web igualaran sempre els més baixos del mercat, segons la mateixa font, que ha subratllat que ara per ara no tenen previst llançar en España Amazon Fresh (que inclou la venda des del web d’alimentació fresca).

El cost de tramesa, tant en Península com en les Balears, serà de 3,99 euros per cada caixa "pantry", en la que l’usuari podrà posar fins 20 quilos de productes, l’equivalent a un carretó de comprar.

"A Amazon sempre estem pensant en noves formes per estalviar temps als nostres clients. Con Amazon Pantry, poden fer una gran part de la seua compra setmanal online, a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, sense haver de carregar amb pesades bosses o fer llargues cues", ha destacat en un comunicat el director general d’Amazon.es, François Nuyts.

Aquest llançament, ha afegit, "il·lustra el nivell d’inversió i com de ràpid que estem innovant a Espanya", on va obrir la seua botiga web d’alimentació fa un any.

A més, Amazon ofereix a Madrid i Barcelona Prime Now, el seu servei d’entregues "ultra-ràpides", que inclou productes d’alimentació fresca.

Les instal·lacions de Castellbisbal, situades en un edifici ja existent al Parc Empresarial Can Pelegrí, s’afegiran als centres logístics urbans creats per a Prime Now; al centre logístic de San Fernando de Henares (Madrid) i al que construeix a El Prat del Llobregat (Barcelona).

tracking